Redactia.ro
Home » Monden » Gest uimitor făcut de Mama Geta după ziua de Paște. Surorile Sterp au dat-o de gol chiar la TV

Gest uimitor făcut de Mama Geta după ziua de Paște. Surorile Sterp au dat-o de gol chiar la TV

GALERIE FOTO (3) gest uimitor mama geta de paste

Sărbătorile Pascale i-a adus împreună pe toți membrii familiei Sterp. Copiii, nepoții, părinții, ginerii, cu toții, de la mic la mare, s-au adunat în jurul mesei de Învierea Domnului. Preparatele tradiționale, dar și multe feluri de prăjituri, n-au lipsit de pe masa lor. Cum de altfel știți că în casa lor munca este primordială, se pare că nici zilele de tihnă nu au alungat treburile zilnice.

 

Mama lui Culiță Sterp, femeie de casă și în zi de sărbătoare

În cadrul unui interviu, în emisiunea „Teo Show”, surorile Sterp au vorbit despre primele sărbători petrecute în formă extinsă. Anul acesta, spun ele, a fost mai important cine s-a așezat la masă, decât ce s-a pus pe masă.

”În ultimii ani, de sărbători, ne cam limităm la mâncare. E importantă întâlnirea în familie. Am făcut friptură de miel, ciorbă de miel, drob tot de miel. Am fost toată familia, plus copiii, plus ginerii, ne-am adunat”au spus surorile lui Culiță Sterp.

Ulterior, acestea au povestit că nu au fost la fel de uniți și în restul anului. Meseria l-a făcut pe Culiță Sterp să stea mai mult plecat de acasă, iar pe Iancu Sterp pasiunea l-a dus în Dubai.

”Culiță e tot la cântat, de câteva zile e tot la cântat. Iancu a fost în Dubai, astăzi s-a întors, dar tot pe la antrenamente stă”au mai spus Geta și Ileana Sterp.

 

Mama Geta a surprins toată familia cu gestul său

Doamna Geta, alias Mama Geta, așa cum este cunoscută publicului larg, nu a putut sta departe de animalele sale nici de Paște. Ileana mărturisește că a fost șocată când și-a văzut mama îmbrăcată în haine de muncă, făcând drumuri între casă și stână, chiar în a doua zi de Paște. Tot din această cauză, Mama Geta a lipsit și de la întâlnirea virtuală cu Teo Trandafir, a spus Ileana Sterp.

”Ea ce să facă? Chiar ieri când am venit acasă am găsit-o în cizme de gumă, toată vai… era murdară din cap până în picioare și i-am zis: ‘Tu, mamă, nici în zi de sărbătoare nu te aranjezi și să stai și tu pe acasă? Și zice: ‘Nu pot, am fost la turma de oi, nu pot, am toată ziua treabă’. Și acum e dusă cu mașina la oi și nu am putut ajunge la ea. Am fi vrut să fie și ea aici, să vă vedeți”a mai declarat Ileana Sterp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: