Redactia.ro
Home » Homepage » Cum va arăta dezbaterea organizată de Klaus Iohannis. Rareș Bogdan dezvăluie tot

Cum va arăta dezbaterea organizată de Klaus Iohannis. Rareș Bogdan dezvăluie tot

decorații

Președintele Klaus Iohannis va participa marți la o dezbatere cu jurnaliști, analiști și politologi. La dezbatere vor fi prezenți jurnaliști de la mai multe posturi de televiziune, posturi radio sau din presa scrisă, precum și analiști și politologi.

Au apărut primele detalii despre dezbaterea organizată marți, de la ora 19.00 în Aula Carol I, de la Biblioteca Centrală Universitară. Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan a oferit câteva informații, nu foarte precise despre dezbaterea organizată de Klaus Iohannis.

Eurodeputatul a spus că vor adresa întrebări între 6 și 9 politologi sau jurnaliști.

„Dezbaterea va avea loc la BCU, la aula Carol I (…). Este o sala mica, din pacate, are doar 215 locuri pe scaune si doua loje, doua balcoane mari, care vor fi ocupate de presa acreditata, presa straina si presa din Romania (…). Intrebari vor pune intre 6, 7, 8, 9 jurnalisti, analisti, formatori de opinie, politologi, care vor fi de la diverse institutii media, din diverse zone, deci nu vor fi doar oameni care au activat in zona dreptei politice sau a sustinerii societatii civile din zona dreptei, luptatori impotriva OUG 13, impotriva PSD si asa mai departe, deci vor fi si din zona celor care au sustinut guvernele PSD sau institutii media care de-a lungul timpului au fost extrem de critice cu presedintele Romaniei”, a declarat Rares Bogdan la RFI Romania.

Va fi o dezbatere după model american sau francez

El a precizat ca va fi o dezbatere organizată după model american sau francez.

(…) in sala, in afara a patru consilieri ai domnului presedinte, vor mai fi opt oameni din staff-ul electoral, deci 12 persoane, iar restul de 202-203 persoane, cat ne permite sala, vor fi studenti. Este o dezbatere dupa model american sau model francez”, a explicat el.

Se așteaptă la o audiență de peste 7 mil. de persoane

Totodată, liberalul a spus că se așteaptă la o audiență de peste 7 milioane de cetățeni.

„Dezbaterea va incepe undeva la ora 19 sau 20, deci spre seara si va fi transmisa, din cate stim noi pana la aceasta ora, de un radio si cinci televiziuni de stiri. Plus ne asteptam ca, de data asta, totusi, televiziunea nationala sa se comporte ca atare si sa preia aceasta dezbatere. Plus foarte multe site-uri de stiri, conturi de Facebook. Dezbaterea pe care eu am moderat-o in urma cu cinci ani la Realitatea TV a avut per total o audienta de 5,5 milioane de telespectatori. Acum ne asteptam ca audienta cu tot cu Facebook sa fie undeva la peste sapte milioane de cetateni”, a adăugat el.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: