Redactia.ro
Home » Monden » FOTO Imagini șocante cu Ștefania, iubita lui Speak. Cum a surpins-o cântărețul: „Vai, mor”

FOTO Imagini șocante cu Ștefania, iubita lui Speak. Cum a surpins-o cântărețul: „Vai, mor”

GALERIE FOTO (2)

Speak și Ștefania sunt un cuplu solid și foarte îndrăgit de publicul din România. Cei doi au ajuns în atenția oamenilor prin intermediul emisiunii Asia Express unde au impresionat cu atitudinea și energia lor pozitivă. Deși între cei doi există o diferență mare de vârstă, 10 ani, acest aspect nu a fost niciodată o problemă pentru ei și nu le-a pus piedici. Speak și Ștefania se află acum într-o vacanță și îi surprind pe internauți cu momente speciale din vacanța lor! Speak a pus pe Instagram o postare care i-a șocat pe fani! Cum a surpins-o cântărețul pe iubita lui?

Speak și Ștefania, vacanță de vis

Cuplul se află acum într-o vacanță de vis, în Statele Unite ale Americii. Astfel s-au deconectat de ritmul alert de muncă, dar nu și de fanii lor! Cântărețul o postează pe rețelele sociale pe iubita lui fără a se feri de gurile rele! Iată cum a surpins-o!

Speak a surprins-o pe Ștefania într-o ipostază neașteptată!

Cuplul are tendința de a împărtăși fanilor toate momentele din viața lor, iar pentru acest aspect sunt foarte îndrăgiți!

Artistul a filmat-o pe iubita lui într-o ipostază neașteptată, iar fanii s-au șocat atunci când au văzut starea în care era iubita cântărețului.

Totuși, misterul a fost deslușit imediat! După ce s-au uitat mai atent și-au dat seama că Speak îi pusese un filtru dubios Ștefaniei. Prin intermediul acestuia, părea că Ștefania plânge, dar de fapt, izbucnise în hohote de râs:

„Speak: Ce ai?
Ștefania: Vai, mor!
Speak: Îmi place buza de sus.
Ștefania: De ce râzi?! Mi-au pus filtrul ăla!
Speak: Ești ceva…frumoasă foc.”

Speak, mesaj pentru urmăritoii lui 

 „Ne-am dat seama de ceva, cu cât călătorim mai mult, cu atât ne dăm seama cât de bine este la noi acasă. Și când zic bine mă refer la orice, și din punct de vedere financiar și din punt de vedere al curățeniei, social și din orice punct de vedere. E mult mai bine la noi”, a spus Speak pe InstaStory. 

Sursa foto: Instagram
Sursa foto: Instagram
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: