Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Caz incredibil în SUA. O femeie își naște copilul pentru a doua oară

Caz incredibil în SUA. O femeie își naște copilul pentru a doua oară

GALERIE FOTO (4) Caz incredibil în SUA

Caz incredibil în SUA. Jaiden Ashlea, în vârstă de 23 de ani, din Jascksonville, Florida, a declarat că a trecut printr-o perioadă dificilă. Tânăra urmează să-l nască a doua oară pe fiul ei în luna iulie. Cum este posibil?

Caz incredibil în SUA. O femeie își naște copilul pentru a doua oară

O tânără din Jacksonville, Florida, SUA, trece prin momente cumplite. Jaiden Ashlea de 23 de ani își va naște copilul pentru a doua oară. Prima oară l-a născut ca urmare a unui plan complicat pentru a-i salva viața. Jaiden a aflat la o ecografie pe care a făcut-o în martie, că bebelușul său are spina bifidă, un defect care poate duce la dizabilităti grave, inclusiv paralizie. Jaden și iubitul ei, Noah Detrick, au intrat în stare de șoc după ce medicul le-a spus că bebelușul lor nenăscut era în „moarte cerebrală”.„Am intrat în stare de şoc. Nu mai puteam vorbi după ce mi s-a spus asta!”, isi aminteste tanara. Ulterior, alți medici specialiști de la Spitalul Winnie Palmer din Orlando l-au diagnosticat cu spină bifidă.

Femeia a fost supusp la o operație de cezariană, la 18 săptămâni de sarcină. Medicii au tăiat-o pe burtă, i-au scos apa și au reparat cu succes defectul micuțului de la coloana vertebrală. Apoi au repoziționat fătul în burta mamei, au cusut-o și au plasa-o la strictă odihnă până micuțul se va dezvolta suficient pentru a i se face a doua cezariană la 37 de săptămâni. Intervenția chirurgicală a durat șase ore și a avut loc sub anesteze. La 27 de săptămâni de sarcină medicii au constantat că sănătatea micuțului s-a îmbunătățit și a depășit cu bine diagnosticul crunt. „Nu oricine are şanse ca bebeluşul să-i fie salvat astfel. Vreau ca el să ştie că Dumnezeu a fost de partea noastră”, spune Ashlea.

Spina bifidă este un defect din naștere la coloana vertebrală care duce în cazuri grave la paralizie sau pierderea simțurilor, probleme de mers, deformarea bazinului sau pierderea tonusului muscular. Această boală se depistează înaintea ca bebelușul să se nască și se tratează imediat. Cauzele care pot produce o spină bifidă pot fi genetice sau expunerea la substanțe nocive, dar și febră mare a gravidei. Se poate preveni prin administrarea de acid folic înainte și în timpul sarcinii timpurii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: