Redactia.ro
Home » Știri » Viorica Dăncilă, răspuns surprinzător după ce a fost întrebată câte broșe are

Viorica Dăncilă, răspuns surprinzător după ce a fost întrebată câte broșe are

Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă are o colecție impresionantă de broșe. Prezidențiabilul PSD nu știe însă numărul exact al bijuteriilor.

În cadrul dezbaterii de marți, de la Palatul Parlamentului, fostul premier a fost întrebat de un jurnalist câte broșe are și cum poate explica faptul că a primit un cadou atât de costisitor de la soțul ei, precum celebrul ceas care nu a fost trecut în declarația de avere.

Dacă inițial a spus că nu a făcut un inventar, dar îl va face și va răspunde, Dăncilă a spus apoi că va da un răspuns despre ceasurile și broșele ei atunci când va spune și Klaus Iohannis „câți bani din meditații a făcut într-un an și și-a putut cumpăra 5 case”.

„Dar, pentru corectitudine și pentru o abordare împarțială, întrebați-l pe domnul Iohannis câte meditatii a făcut într-un an ca să poată lua 5 case. Cât valorează cele 5 case și de ce a pierdut-o pe a șasea. Și atunci vă spun și eu cu ceasul, câte broșe am, câți cercei… Vă dau toate detaliile”, a susținut Dăncilă, potrivit Digi24.

Ce semnificații au broșele pe care le poartă

În toate aparițiile sale, Viorica Dăncilă trebuie să aibă un astfel de accesoriu în piept, ceea ce ne poate duce cu gândul la o adevărată pasiune.

Liderul PSD alege cel mai des fluturi și flori. Cel mai probabil, acestea o inspiră cel mai mult și preferă să fie ”ocrotită” de un astfel de simbol atunci cân iese în public. Încă din secolul XIX, fluturele este un simbol care s-a răspândit în cultura din întreaga lume, în special când vine vorba despre bijuterii, iar acesta semnifică sufletul, potrivit tabu.ro.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Ce scrie presa internațională despre dezbaterile din turul doi

Din punct de vedere organic, însemnătatea lui deriva din cele trei etape ale vieții fluturelui: omidă, crisalidă și fluture. Mai mult, poate reprezenta și dezvoltarea sulfetului care trece prin perioada nașterii, creșterii și morții umane, zburând către ceruri.

În ceea ce privește florile pe care Viorica Dăncilă le alege atunci când poartă o broșă cu acest simbol, ele nu pot decât să transmită gingășia dar și emoția care nu poate fi dezvăluită în public. Astfel, am putea spune că premierul României, deși pare un caracter foarte puternic, ascunde o latură romantică, sensibilă, pe care nu o putem descoperi decât dacă am cunoaște-o în alte ipostaze: soție, mamă, prietenă. Vă reamintim că premierul s-a aflat zilele trecute la Bruxelles, acolo unde a participat la o serie de întruniri cu mai mulți oficiali europeni. Din ținutele pe care le-a etalat nu au lipsit accesoriile despre care tocmai am discutat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: