Redactia.ro
Home » Știri » Doliu la Hollywood. Actorul Philip Baker Hall s-a stins din viață

Doliu la Hollywood. Actorul Philip Baker Hall s-a stins din viață

GALERIE FOTO (5) Doliu la Hollywood. Actorul Philip Baker Hall s-a stins din viață

Doliu la Hollywood. Actorul Philip Baker Hall a murit la vârsta de 90 de ani, în Los Angeles. Cunoscut pentru rolurile sale din ”Seinfeld”, ”Hard Eight” și ”Zodiac”, starul american s-a stins din viață, iar soția sa a povestit care au fost ultimele sale momente.

Doliu la Hollywood. Actorul Philip Baker Hall s-a stins din viață

Philip Baker Hall a murit la vârsta de 90 de ani. Decesul starului american a avut loc duminică, în Los Angeles. Holly Wolfle Hall, soția actorului a dezvăluit că Hall a murit înconjurat de cei dragi. Aceasta nu a oferit mai mult detalii despre cauza decesului, dar a sugerat că celebrul actor s-a simțit foarte bine până în urmă cu câteva săptămâni și a petrecut ultimele sale zile într-o stare bună de spirit. „Vocea lui la final a fost la fel de puternică”, a spus Wolfle Hall. Philip Baker Hall a lucrat mai mult în teatru decât în film sau televiziune, după mutarea sa în Los Angeles, în 1975, din orașul său natal Toledo, Ohio. Decesul actorului american a fost anunțat pe Twitter de scriitorul Sam Farmer. „Vecinul meu, prietenul meu și unul dintre cei mai înțelepți, mai talentați și mai buni oameni pe care i-am întâlnit vreodată, Philip Baker Hall, a murit liniștit noaptea trecută”, a transmis Farmer pe Twitter.

Înainte de a ajunge la Hollywood, Hall a acceptat roluri mai mici în seriale de televizune precum Coma, MASH și Good Times. Ulterior, el a jucat în Ghostbusters II, Midnight Run și Say Anything, iar în 1990 în Air Force One, The Rock și The Truman Show. Unele dintre cele mai cunoscute roluri ale lui Philip Baker Hall sunt cele din Hard Eight, Boogie Nights și Magnolia, dar și cele din Dogville, The Insider, Zodiac, Argo, Bruce Almighty și The Amytyville Horros.

Cea mai cunoscută apariție a sa a fost în sitcom-ul Seinfeld, unde a jucat rolul Lt. Joe Bookman, un investigator de librărie care vine pe urmele lui Seinfield pentru o carte nereturnată de mulți ani, „Tropic of Cancer”. Producătorul show-ului, Larry David, a spus că nimeni nu l-a făcut să râdă mai mult decât Hall. Tot anul acesta a murit și actrița Liz Sheridan, care a jucat rolul mamei lui Jerry, în ”Seinfeld”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: