Redactia.ro
Home » Monden » Darul pe care Kate Middleton l-a primit de la Camilla. Ducesa nu l-a purtat niciodată

Darul pe care Kate Middleton l-a primit de la Camilla. Ducesa nu l-a purtat niciodată

GALERIE FOTO (4) Darul pe care Kate Middleton l-a primit de la Camilla.

Darul pe care Kate Middleton l-a primit de la Camilla. Ducesa de Cornwall i-a dăruit lui Kate Middleton un cadou umitor cu o semnificație specială pentru a marca căsătoria ei cu Printul William. Cu toate astea, Ducesa nu a folosită darul primit din partea Camillei.

Darul pe care Kate Middleton l-a primit de la Camilla. Ducesa nu l-a purtat niciodată

Kate și Printul William s-au căsătorit pe 29 aprilie 2021, iar o lume întreagă i-a privit. Relația lor a început în 2002, când s-au cunoscut pe băncile facultății. În ziua nuntii, Ducesa de Cornwall i-a dăruit lui Kate Middleton o brățară minunată cu o semnificație specială pentru a marca căsătoria celor doi. Cu toate astea, bijuteria a atras câteva comparatii controversate.

Kate și William au primit multe cadouri cu ocazia nuntii lor, dar unul dintre cadouri era deosebit și venea de la soacra ei Camilla. Soția lui Charles i-a dăruit lui Kate o brățară din aur cu zale cu gravuri ascunse. Pe o parte a discului, Camilla era gravată monograma ei personală cu „C” cu o coroană, în timp ce pe cealaltă parte era monograma „C” a lui Kate. Ducesa de Cambridge a fost văzută purtând brățara la Wimbledon, la câteva luni de la nuntă și în timpul călătoriei regale în SUA, în 2011. Brățara a fost modalitatea prin care Camilla i-a arătat lui Kate că o primește cu brațele deschise în casa Regală. Cu toate astea, Kate nu a fost văzută purtând brățara în public în ultimii ani.Soția lui William are o mulțime de bijuterii din care poate alege. De asemenea, Kate are multe bijuterii din colectiile regretatei Printese Diana, dar și ale Reginei.

Unii critici regali au comentat brățara primită de Kate de la Camilla, care a stârnit controverse în timpul căsătoriei lui Charkes cu Printesa Diana. În luna de miere cu Diana din 1981, Charles a avut o pereche de butoni cu initiala „C”, care îi fuseseră dăruiți de Camilla.

Ce relație are Kate cu Camilla

Deși Kate nu poartă brățara primită de la Camilla, cele două au o relație apropiată. Camilla apare în această lună în revista Country Life pentru a marca cea de-a 75-a aniversare, iar fotografiile au fost realizate de Kate. Se știe că soția printului William este pasionată de fotograf și obișnuiește să facă poze la zilelel de naștere ale celor trei copii. Printul George, Printesa Charlotte și Printul Louis.

Ducesa de Cambridge și ducesa de Cornwall au legat o prietenie frumoasă încă de la venirea lui Kate în familia regală. Camiila a sprijinit-o încă de la început pe nora ei, aceasta fiind deja de câțiva ani buni în cadrul celei mai cunoscute familii din lume. Camilla i-a dat unul dintre cele mai importante sfaturi lui Kate. Se pare că aceasta i-a încredințat ducesei de Cambridge secretul căsnciei perfecte, sugerându-i să-și organizeze după al lui pentru a petrece cât mai mult timp împreună.

La toate evenimentele, cele două ducese au fost văzute discutând fericite și chiar împărtășind atingeri tandre, semn că sunt foarte apropiate. „Prințul Charles nu este încă rege, iar familia regală este foarte atentă să nu se supere reciproc. Kate nu-și dorește să o supere pe Camilla. Este conștientă că ierarhic este rândul Camillei”, a spus expertul regal pentru Mirror.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: