Redactia.ro
Home » Monden » Kate și Prințul William au o casă secretă! Aici și-au consumat relația înainte de nuntă

Kate și Prințul William au o casă secretă! Aici și-au consumat relația înainte de nuntă

GALERIE FOTO (5) Kate și Prințul William au o casă secretă! Aici și-au consumat relația înainte de nuntă

Ducele și ducesa de Cambridge își petrec majoritatea timpului la Palatul Kensington și Anmer Hall, însă Kate și Prințul William au o casă secretă mai puțin cunoscută de ochii curioșilor. 

Kate și Prințul William au o casă secretă

Pe lângă locuințele știute de toată lumea, unde Kate și Prințul William își petrec majoritatea timpului, mai există o casă secretă în regiunea Balmoral Estate și anume cabana Tam-Na-Ghar.

Tam-Na-Ghar a fost un cadou pentru prințul William de la străbunica sa, Regina mamă, cu puțin timp înainte de moartea sa în 2002. Este situat aproape de reședința Birkhall, unde prințul Charles și Camilla s-au izolat împreună pentru după ce prințul a fost diagnosticat cu coronavirus în martie 2020, potrivit hellomagazine.com.

Kate și Prințul William au o casă secretă! Aici și-au consumat relația înainte de nuntă
Anmer Hall

Kate și Prințul William au o casă secretă! Prințul William și Kate au vizitat des această cabană încă de pe vremea când studiau la Universitatea St Andrew, unde s-au bucura de cele mai fericite momente împreună și chiar și-ar fi consumat relația înainte de căsătorie. De asemenea, aceștia au mers acolo împreună cu cei trei copii ai lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, în timpul vacanței de vară din Scoția din 2019.

Kate și Prințul William au o casă secretă! Aici și-au consumat relația înainte de nuntă
Balmoral Estate

Cabana este atât de privată încât nu au fost făcute fotografii care să arate interiorul sau exteriorul proprietății. Proprietatea Balmoral, de 50.000 de acri, are în total 150 de clădiri, inclusiv Castelul Balmoral, unde Regina și Prințul Philip își petrec vacanța anuală de vară. Cabana Tam-Na-Ghar cu grădina sa superbă, a fost adesea folosită de Regina Victoria pentru a-și lua micul dejun și pentru a scrie în jurnale.

Cum s-au cunoscut Kate şi William

Dacă pentru prinţul William a fost dragoste la prima vedere, în cazul lui Kate, lucrurile nu au stat chiar așa. Întâlnirea lor a fost întâmplătoare, iar farmecul ei a fost cel care l-a cucerit pe loc pe prinţ. Ceea ce nu se ştia atunci este că cea care avea să îi devină soţie era o admiratoare secretă a sa, care visa cu ochii deschişi la posterul de pe perete cu Prinţul, probabil ca multe alte tinere visătoare.

Kate și Prințul William au o casă secretă! Aici și-au consumat relația înainte de nuntă

Îndrăgostită până peste cap de William încă din timpul liceului, Kate a fost poreclită de colegi „prinţesa în aşteptare” (Princess-in-Waiting). Tot soarta a făcut ca în 2001, Kate să devină colegă cu William la Universitatea St. Andrews, unde studiau istoria artei. În martie 2002, ea a reuşit să îi sucească minţile definitiv lui William cu o rochia transparentă pe care a purtat-o la o prezentare de modă în scop caritabil, scrie historia.ro.

William a fost vrăjit de ea, iar cei doi au început o relaţie. Dar cum problemele se întâmplă şi la case mai mari, relaţia celor doi a fost încercată de suişuri şi coborâşuri, astfel că în perioada 2002-2007, Will şi Kate s-au despărţit de multe ori.  În 2005, povestea lor de iubire a ajuns în presă, după ce au fost surprinşi de fotografi într-o staţiune de ski din Elveţia. De data asta Kate nu a vrut să mai rişte, aşa că i-a dat prinţului un ultimatum. Aceasta i-a propus lui William două variante: „ori ne căsătorim, ori ne despărţim”.

Kate și Prințul William au o casă secretă! Aici și-au consumat relația înainte de nuntă

După 8 ani de relaţie, în octombrie 2010, când cei doi se aflau într-o vacanţă în Kenya, Will a făcul pasul cel mare şi i-a oferit lui Kate inelul de logodnă care a aparţinut prinţesei Diana. Un inel din aur de 18 karate cu un safir oval înconjurat de diamante. Prinţul William a mărturisit că a umblat trei săptămâni cu inelul în buzunar, aşteptând momentul potrivit ca să pună marea întrebare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: