Redactia.ro
Home » TV » Cum l-a cucerit Kate Middleton pe Prințul William. A avut un talisman norocos

Cum l-a cucerit Kate Middleton pe Prințul William. A avut un talisman norocos

Kate si William

Kate Middleton a devenit una dintre cele mai apreciate și îndrăgite ducese din lume după ce a devenit soția Prințului Wiliiam.

Însă, o întrebare comună pare să fie pe buzele publicului, și anume cum a reușit Kate să îl facă pe William să o ia de soție.

Cu sigurantă, Ducesa de Cambridge nu a visat vreodată că va ajunge la altar cu Prințul William.

Cum l-a cucerit Kate Middleton pe Prințul William

Conform unor surse, Kate nu s-ar fi străduit prea mult pentru a fi plăcută de prințul William. Kate a avut nevoie de un singur obiect pentru a-l face pe cel mai râvnit prinț să-și îndrepte atenția către ea.

Totul a început în momentul în care cei doi au urmat cursurile la Universitatea St. Andrews unde au putut fi mai aproape unul de celălalt.

Chiar dacă la acea vreme Kate se vedea cu alt băiat, gândul ei a rămas tot la William. Așadar, cei doi au fost la început prieteni, iar după un timp s-au mutat împreună cu alți doi studenți.

Se spune că William la început nu o privea pe Kate ca pe o posibilă parteneră, ci mai mult ca pe o prietenă bună.

Cum a reușit Kate să-i pună capac lui William?

Situația s-a schimbat în momentul în care Kate a apărut la un eveniment îmbrăcată într-o rochie care i-a purtat noroc, pentru că prințul nu și-a mai putut lua ochii de la ea.

Rochia era transparentă, iar silueta perfectă și lenjeria intimă i se vedeau, făcându-l pe William să se îndrăgostească pe loc, iar cei doi au început o relație.

Dar la fel cum se întâmplă în fiecare cuplu, după doi ani de relație Kate și William s-au despărțit de mai multe ori.

După ce imagini cu cei doi au apărut în presă, Kate i-a spus lui William să se căsătorească sau să se despartă, iar în acel moment prințul a luat decizia de a-și petrece viața alături de ea.

După 8 ani de relație, în octombrie 2010, William i-a oferit inelul de logodnă care i-a aparținut mamei sale, Prințesa DIana.