Redactia.ro
Home » Monden » Dieta minune a Ralucăi Bădulescu: „După perioada lockdown-ului, în care mă îngrășasem 10 kg, m-am panicat!”

Dieta minune a Ralucăi Bădulescu: „După perioada lockdown-ului, în care mă îngrășasem 10 kg, m-am panicat!”

GALERIE FOTO (2)

Înainte de a se opera, Raluca Bădulescu ajunsese să cântărească nici mai mult, nici mai puțin de 125 de kilograme. După operația de micșorare a stomacului, Raluca Bădulescu a cântărit cu 70 de kilograme mai puțin. Vedeta a dezvăluit care este dieta care a ajutat-o să ajungă la 47 de kilograme, deoarece după operație ai nevoie de un stil de viață sănătos. Iată detaliile!

Dieta cu care Raluca Bădulescu a ajuns la 47 de kilograme

Raluca Bădulescu este una dintre cele mai îndrăgite personalități din lumea modei, din țara noastră. Aceasta recunoaște că în timpul pandemiei a acumulat 10 kilograme, dar a luat măsuri la timp și acum se mândrește cu felul în care arată, ajungând la 47 de kilograme.  Aceasta a povestit public ce alimente consumă, dar și de la ce nu se poate abține!

„Număr caloriile de doi ani, după perioada lockdown-ului, în care mă îngrășasem 10 kg și m-am panicat. Mă îngrășasem în timpul pandemiei, pentru că am stat și m-am uitat la Netflix și am mâncat în disperare. Mie îmi plac dulciurile mult. Nu am renunțat la dulciuri nici acum, dar număr caloriile. Să fie în jur de 1000 de calorii pe zi. Mănânc salată, brânzeturi, piept de pui, dar nu lipsesc o ciocolățică, o băutură acidulată cu zahăr, niciodată. Adică le balansez în așa fel încât să-mi ajungă de ceva dulce. Și acum în geantă, dacă mă căutați, să știți că am o ciocolată mică. Jur, chit că se topește că e vară. O am, trebuie să fie aici, la cap. Ciocolata e cu mine mereu’’, a declarat Raluca Bădulescu pentru Impact.

Raluca Bădulescu: „Eu nu am zis că sunt Miss Universe”

Vedeta susține că se simte perfect în pielea ei și că este încântată de greutatea pe care o are. Aceasta a povestit mai demult că fostul soț, tatăl fiului ei a rămas surprins de numărul de kg pe care îl are acum, comparându-o cu Celine Dion:

„Bună, mă cheamă Raluca și am 47 de kilograme. M-am cântărit ieri și am trimis poza unor prieteni și să vezi ce mi-a zis Vali Pungă, (tatăl fiului ei) , dacă vreau să ajung precum Celine Dion. I-am zis că da, cu vocea ei și cu averea ei. Problema este că la vârsta ei, Celine Dion este un băbău nasol. Eu nu am zis că sunt Miss Universe la față, dar mai degrabă o prefer pe Donatella Versace. Averea nu mă deranjează nici a uneia, nici a celeilalte, dar între Celine Dion și Donatella Versace, vreau Donatella. Dacă am de ales”, a povestit Raluca Bădulescu plină de admirație, potrivit EGO.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: