Redactia.ro
Home » Monden » Mioara Roman, din nou pe mâna medicilor: „Împărtășesc cu voi și momentele grele prin care trec, la fel ca orice om, pentru că viața nu este mereu lină, din păcate” VIDEO

Mioara Roman, din nou pe mâna medicilor: „Împărtășesc cu voi și momentele grele prin care trec, la fel ca orice om, pentru că viața nu este mereu lină, din păcate” VIDEO

GALERIE FOTO (2)

Mama Oanei Roman are din nou probleme de sănătate. Oana a  anunțat astăzi prin intermediul rețelelor sociale că a fost nevoită s-o interneze pe mama ei de urgență la spital, deoarece s-a împiedicat. Din fericire se simte bine, nu are leziuni și a fost tratată ireproșabil de cadrele medicale. Iată ce le-a mărturisit Oana Roman urmăritorilor săi!

Mioara Roman, din nou la spital 

La vârsta de 82 de ani, Mioara Roman are noi probleme, iar Oana Roman, a anunțat în cursul zilei de ieri că se află la spital, fără să dea motivul. Astăzi, vedeta a postat mai multe clipuri pe pagina personală de Instagram, unde a explicat că mama ei s-a împiedicat și a avut nevoie de atenție medicală.  Aceasta este foarte supărată pe presa de scandal, deoarece au existat diverse speculații, fără să aștepte detalii reale. Oana le spune urmăritorilor săi că le mulțumește pentru tot sprijinul și că dacă ar putea ar împărtăși aceste gânduri doar cu ei.

Sursa foto: Instagram – InstaStory – oanaromanelisei

Mama Oanei Roman se recuperează 

Prin intermediul pagini personale de socializare, Instagram, vedeta a anunțat că a hotărât să o ducă la spital pe mama ei pentru a i se face o serie de investigații amănunțite după ce s-a împiedicat. Important este că rezultatele au fost bune, neavând leziuni în urma nefericitului moment și că se recuperează:

„Împărtășesc cu voi și momentele grele prin care trec, la fel ca orice om, pentru că viața nu este mereu lină, din păcate. Mama a trecut printr-un moment foarte dificil ieri, ne-am speriat foarte tare! Acum se recuperează și este înspre bine, dar este încă la spital și probabil va mai sta (n.red.- în unitatea medicală) o perioadă.

Vă mulțumesc tuturor pentru multele sute de mesaje și rugăciuni. Pentru mine înseamnă enorm, pentru că îmi dați putere și nu mă simt singură. Rugați-vă pentru sănătatea voastră și a celor dragi, pentru că nimic nu contează mai mult decât sănătatea. Vă îmbrățișez”, a scris Oana Roman, în cursul zilei de astăzi, pe contul personal de Instagram, relatează Click!

Sursa video: Instagram – InstaStory – oanaromanelisei
Sursa foto: fanatik.ro
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: