Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » O tânără s-a născută cu un singur sân din cauza unui sindrom rar: „Eram nevoită să-mi umplu sutienul cu șosete…” VIDEO/ FOTO

O tânără s-a născută cu un singur sân din cauza unui sindrom rar: „Eram nevoită să-mi umplu sutienul cu șosete…” VIDEO/ FOTO

GALERIE FOTO (7)

O tânără a fost șocată să descopere că suferă de un sindrom rar după ce doar unul dintre sâni i-a crescut în timpul pubertății. Doctorii i-au spus că nu a trecut de pubertate și că totul se va regla, într-un final. Din păcate, lucrurile nu au stat așa. Iată toate detaliile!

Rebecca Butcher suferă de „sindromul Polonia”

Rebecca Butcher, o recepționeră în domeniul imobiliar, a fost informată în adolescență de către un medic că pieptul ei se va uniformiza în cele din urmă, atunci când tânăra a realizat că i se dezvoltă un singur sân. Din păcate, anii au trecut și problema nu s-a remediat. Tânăra a fost diagnosticată cu „sindromul Polonia”.

Aceasta a povestit că nu de puține ori „a petrecut ore întregi cercetând cum să mărească creșterea sânilor pentru a stimula țesutul și chiar a folosit sutiene nepotrivite în încercarea de a se uniformiza”, relatează YorkshireLive.

Acest sindrom este mai frecvent la bărbați, dar se manifestă diferit. Indivizii se nasc cu mușchi lipsă sau subdezvoltați pe o parte a corpului. Din păcate, acest lucru poate cauza anomalii la nivelul mâinii, brațului, umărului, dar și a pieptului. Se crede că afectează aproximativ unul din 20.000 de nou-născuți.

Din momentul în care a fost diagnosticată, Rebecca a lucrat pentru a crește gradul de conștientizare și pentru a-i ajuta pe cei din jurul ei, cu diverse afecțiuni să se simtă mai confortabil în pielea lor.

„Mi-am dat seama că sânii mei erau de dimensiuni diferite în adolescență, o prietenă mi-a atras atenția că unul era mai mare decât celălalt și atunci mi-am dat seama că era atât de vizibil încât și alți oameni puteau vedea acest lucru.Mă uitam în jur la toate celelalte fete de vârsta mea care aveau doi sâni, dar eu încă aveam doar unul și asta mă făcea să mă simt foarte conștientă de mine. Am cerut ajutorul medicului meu, dar acesta mi-a spus că pieptul meu era „normal” și că „va crește în cele din urmă”, la fel cum unele fete au menstruația mai târziu decât altele”, a spus Rebecca Butcher, potrivit dailystar.co.uk.

Sursa foto: Captură ecran, tiktok.com/@beccabutcherx

De când a fost diagnosticată, Rebecca Butcher a lucrat pentru a crește gradul de conștientizare și pentru a-i ajuta pe alții să se simtă mai confortabil în pielea lor.

Aceasta a povestit că sindromul a marcat-o mai mult ân adolescență:

„Eram nevoită să-mi umplu sutienul cu șosete și să port gulerașe pentru a-l ascunde, pentru că nu voiam să știe nimeni”, a relatat ea, potrivit aceleași surse.

Tânăra a refuzat o operație gratuită la sâni

După ce a fost diagnosticată, tânăra a primit șansa de a face o operație gratuită la sâni. Rebecca Butcher a refuzat, deoarece nu voia să se schimbe, voia doar să știe ce cu exactitate:

 „I-am mai întrebat pe medici de câteva ori de-a lungul anilor, dar întotdeauna mă refuzau, simțeam că nu mă iau în serios. Într-o zi am căutat pe Google „un singur sân” și am dat peste o fotografie a unei persoane ai cărei sâni arătau exact ca ai mei. Am văzut că avea o afecțiune numită Sindromul Poland, așa că am dus descoperirile mele la medici și în cele din urmă au ajuns la concluzia că asta am. Imediat ce am fost diagnosticată cu Sindromul Poland, medicii mi-au oferit o operație gratuită la sâni pe NHS.

Știu că majoritatea fetelor ar sări la șansa unei operații gratuite la sâni, dar eu nu am vrut să mă schimb, am vrut doar să știu de ce pieptul meu era deformat. Ani de zile m-am simțit pierdută, singură și confuză, dar acum că știam ce este Sindromul Poland, a fost ca și cum aș fi avut în sfârșit un manual de instrucțiuni pentru mine și aș fi putut înțelege de ce sunt așa cum sunt. Eram destul de fericită să trăiesc cu el, dar medicii au continuat să mă împingă să mă operez”, a mai declarat tânăra.

 „Nu ar trebui să conteze ce crede altcineva despre pieptul meu, contează doar ceea ce cred eu.”, a mai completat ea.

Rebecca Butcher, formator de opinie pe TikTok

De când a descoperit că suferă de „sindromul Polonia”, tânăra le vorbește internauților pe platforma TikTok despre problemele întâmpinate de ea și încearcă să-i ajute pe cei care trec prin situații similare să se acomodeze cu situația și să-și iubească corpul așa cum este!

@beccabutcherx Thanks ??? 🫡 #polandsyndrome #rarecondition #bodypositivity #bodyneutrality #bodyacceptance #bodyinclusivity #deformity #deformed #polandsyndromeawareness ♬ original sound – 𝐛𝐢𝐛𝐛𝐥𝐞🛐😫

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: