Redactia.ro
Home » Știri » Un bărbat a dat peste un obiect valoros în porția lui de mâncare. Nu știa ce e și era cât pe ce să refuze farfuria

Un bărbat a dat peste un obiect valoros în porția lui de mâncare. Nu știa ce e și era cât pe ce să refuze farfuria

GALERIE FOTO (3) Un bărbat a găsit o perlă rară în mâncare

Un bărbat a trăit surpriza vieții după ce și-a comandat de mâncare într-un restaurant. Iată ce descoperire a făcut omul și cum s-a întâmplat totul, după ce că era cât pe ce să refuze farfuria.

Un bărbat a dat peste un obiect valoros în porția lui de mâncare. Nu știa ce e și era cât pe ce să refuze farfuria

Un american din Pennsylvania a mers la restaurant să mănânce ceva împreună cu soția și copiii. Nu știa că, în acea zi, avea să trăiască ceva ieșit din comun, de povestit mai departe tuturor apropiaților. Omul a mers la un restaurant pescăresc și și-a comandat o porție de scoici care l-a costat 14 dolari. O nimica toată pentru el. De aici mai departe, surpriză totală.

În porția lui de mâncare, bărbatul a observat un obiect, despre care a presupus inițial că este o mărgea sau, posibil, chiar o bomboană.

„Am crezut că bucătarul a scăpat ceva acolo”, a spus Scott.

Sigur că nu i-a convenit treaba asta și era cât pe ce să refuze farfuria și să vorbească cu personalul restaurantului, mai ales că porția de scoici conținea și ardei gras, care nu erau pe placul soției. Noroc că nu s-a ajuns acolo. La o privire mai atentă, obiectul părea să provină din interiorul scoicii, așa că era, de fapt, o perlă și încă una foarte rară, de culoare mov, conform NBC10 Philadelphia.

Un bărbat a dat peste un obiect valoros în porția lui de mâncare. Nu știa ce e și era cât pe ce să refuze farfuria
Foto: Scott Overland
Un bărbat a găsit o perlă rară, care ar putea valora mii de dolari Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/un-american-a-gasit-o-perla-rara-in-portia-sa-de-scoici-2051535 Informaţiile publicate pe site-ul Digi24.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere.
Foto: Scott Overland

Bărbatul a spus că plănuiește să facă o evaluare a perlei, dar cel mai probabil, ea ar fi foarte valoroasă. În funcție de culoarea, dimensiunea și locul în care s-a format – în mod natural, în sălbăticie, sau cultivată la o fermă – o perlă poate ajunge chiar și la mii de dolari, a scris presa străină. Oricum ar fi și chiar dacă ar lua pe ea mai puțin, descoperirea a adus mare bucurie familiei, pentru că așa ceva nu au mai trăit niciodată.

Un bărbat a găsit o perlă rară în mâncare
Foto: captură NBC10 Philadelphia
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: