Redactia.ro
Home » Monden » Câți bani face din Youtube Iuliana Beregoi. Are doar 18 ani, dar câștigă mai mulți bani decât majoritatea românilor

Câți bani face din Youtube Iuliana Beregoi. Are doar 18 ani, dar câștigă mai mulți bani decât majoritatea românilor

Iuliana Beregoi a împlinit recent 18 ani și are din ce în ce mai mult succes. Artista din Chișinău este iubită de majoritatea tinerilor din România și din Moldova care îi adoră piesele. Aceasta face și vloguri și tiktokuri, iar fanii le urmăresc pe toate. Dar câți bani face din Youtube Iuliana Beregoi?

Iuliana Beregoi, una dintre cele mai de succes artiste

Iuliana Beregoi este idolul generației Z, dar succesul nu a făcut-o să își ia lumea în cap. Este majoră, dar la fel de legată de familie: părinți și sora ei, Ana. Artista a povestit în exclusivitate pentru Impact.ro despre relația pe care o are cu mama ei, dar și despre viața de artist.

Iuliana Beregoi: „Mama m-a învățat să fiu puternică”

„Normal că de mama sunt mai apropiată. Relația cu mama e una specială pentru mine, ea este cea mai bună prietenă a mea, îmi dă cele mai bune și cele mai sincere sfaturi. Ea m-a învățat să fiu puternică. Toate secretele le împart cu mama, ea mereu mă ascultă și mă ajută să fac alegerile corecte. Ea este prietena mea cea mai bună, confidenta, sfătuitoarea și persoana cea mai bună pentru a-mi spune secretele. E „cufărul” meu de lucruri prețioase…de secrete și lucruri frumos împărtășite”, a declarat, pentru Impact.ro, Iuliana Beregoi.

Sunt sau nu împreună Iuliana Beregoi și tiktokerul Ceanu Zheng

Tot în interviul acordat pentru Impact.ro, artista a lămurit lucrurile în ceea ce privește apropierea dintre ea și tiktokerul Ceanu Zheng. Vedeta este focusată pe muncă și își asigură fanii că vor avea parte de surprize plăcute și nu doar pe plan muzical.

„Eu și Ceanu am dezvoltat o relație de prietenie drăguță, aș putea spune, pentru că filmăm la o surpriză mare, dar și foarte multe proiecte pregătite împreună”, a povestit Iuliana.

Câți bani face din Youtube Iuliana Beregoi

Doar în ultima lună, potrivit site-ului socialblade.com, Iulia a câștigat doar din vizualizările de pe Youtube, între 718 și 11.500 de dolari. Aceasta sumă poate fi considerată extrem de mică, mai ales că ea are colaborări cu branduri mari pe rețelele sociale.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: