Redactia.ro
Home » Știri » Prințul Harry și-a deschis sufletul cuprins de tristețe și a vorbit. Cât de multe s-au schimbat după moartea Reginei Elisabeta a II-a

Prințul Harry și-a deschis sufletul cuprins de tristețe și a vorbit. Cât de multe s-au schimbat după moartea Reginei Elisabeta a II-a

GALERIE FOTO (4)

Cu durere în suflet, Prințul Harry a făcut unele confesiuni după moartea Reginei Elisabeta a II-a. Cât de multe s-au schimbat după ce bunica lui s-a stins din viață, inclusiv în locurile unde aceasta obișnuia să își petreacă timpul, dar și ce sentimente îi încearcă pe toți de când Regina nu mai e, sentimente pe care le vor avea mult timp de aici înainte.

Prințul Harry și-a deschis sufletul cuprins de tristețe și a vorbit. Cât de multe s-au schimbat după moartea Reginei Elisabeta a II-a

Cu siguranță, nimic nu o să mai fie la fel după moartea celei care a domnit 70 de ani peste Regatul Unit al Marii Britanii. Iar o mare schimbare s-a produs deja. Prințul Harry și soția acestuia, Meghan Markle, s-au reunit ieri cu Prințul William și cu soția lui, Kate Middleton, pentru o plimbare, spre bucuria celor care i-au văzut împreună pe toți patru. Pe „Cei patru Fabuloși”, așa cum sunt numiți de britanici.

Soțiile celor doi frați prinți au fost surprinse amândouă când își consolau partenerii, iar fotografiile nu mai au nevoie de nicio descriere.

Foto: Getty
Foto: Getty
Foto: Getty

La un moment dat, în acea zi, Prințul Harry a fost copleșit de sentimente și a făcut o mărturisire sfâșietoare în fața Castelului Windsor, a relatat Hello Magazine. Ducele de Sussex a simțit nevoia să își deschidă sufletul, iar în sufletul lui este multă tristețe de când bunica lui a murit.

El a spus mulțimii adunate acolo ca să aducă omagii că întreg Castelul Windsor se simte „singur” fără Regină. Un castel care nu mai are Regină nu mai e la fel.

„Este un loc singuratic acum fără ea”, le-a spus el oamenilor adunați în fața Castelului Windsor, într-o înregistrare video obținută de The Sun. „În fiecare cameră în care ea a fost i se simte prezența peste tot”, a spus Prințul Harry.

Sâmbătă, Prințul Harry și Meghan Markle s-au întâlnit cu Prințul William și cu soția lui, Kate Middleton. Apariția a fost surprinzătoare pentru toți și vine la mai bine de un an de când s-au văzut ultima dată toți patru. Presa străină relatează că au decis să lase în urmă „dușmănia” și scandalurile în care au fost implicați și să facă „pace”, măcar acum, când Regina Elisabeta a II-a a trecut în neființă.

Foto: Getty
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: