Redactia.ro
Home » Stil de viață » Ce a găsit o femeie în meniul comandat la McDonald`s. Nu i-a venit să creadă atunci când a deschis cutia

Ce a găsit o femeie în meniul comandat la McDonald`s. Nu i-a venit să creadă atunci când a deschis cutia

GALERIE FOTO (2)

A rămas fără cuvinte atunci când i-a venit comanda de la McDonald’s. O femeie a comandat un meniu de la celebrul restaurant, însă a avut parte de un șoc atunci când a deschis cutia în care ar fi trebuit să fie bucățile de pui.

Ce a găsit în cutia cu meniul de la McDonald’s

O clientă a avut parte de șocul vieții ei, după ce a cumpărat un meniu de la McDonald’s. Femeia se aștepta să găsească în cutia cu mâncarea, fix ce a comandat. Ei bine, nu a fost deloc așa. Ce a primit a lăsat-o cu gura căscată. Totul s-a întâmplat la unul dintre restaurantele lanțului de fast-food din Canberra, la drive, unde a comandat un meniu cu șase bucăți de pui și apoi a oprit în parcare. A avut parte de un șoc atunci când a deschis cutia cu McNuggets. În locul bucăților de pui, era o ceapă tăiată rondele. Nu i-a venit să creadă că a primit ceapă tăiată rondele în locul bucăților de pui. A avut parte de o adevărată surpriză, însă una neplăcută. Tocmai din acest motiv, femeia a ținut să facă tot incidentul public.

Ce au transmis reprezentanții restaurantului

Tânăra n-a stat mult pe gânduri și a postat imaginile imediat pe internet. Acolo se poate observa că în cutia în care ar fi trebuit să fie bucățile de pui se afla, de fapt, ceapă albă. Un purtător de cuvânt al lanțului de fast-food a vorbit despre acest incident, după ce imaginile postate de clientă au devenit virale în mediul online. ”La McDonald’s, noi trebuie să oferim clienților o experiență bună în timp ce ne vizitează restaurantele. Desigur, dacă un client primește o comandă greșită, o vom înlocui. Ne cerem scuze pentru acest inconvenient și încurajăm clientul să contacteze echipa de la Customer Service”, a transmis acesta, conform presei străine.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini