Redactia.ro
Home » Știri » Un cuplu a avut parte de un șoc după ce a primit o scrisoare din partea Reginei Elisabeta a II-a, chiar în ziua în care suverana a murit. Mesajul i-a lăsat pe toți fără cuvinte

Un cuplu a avut parte de un șoc după ce a primit o scrisoare din partea Reginei Elisabeta a II-a, chiar în ziua în care suverana a murit. Mesajul i-a lăsat pe toți fără cuvinte

GALERIE FOTO (2)

Un cuplu a avut parte de un șoc când a primit o scrisoare din partea Reginei Elisabeta a II-a, chiar în ziua în care suverana a murit. Mesajul i-a lăsat pe toți fără cuvinte și a făcut înconjurul internetului.

Ce scrisoare au primit de la Regina Elisabeta a II-a

Un cuplu din Marea Britanie a avut parte de surpriza vieții lor, după ce au primit o scrisoare din partea Reginei Elisabeta a II-a. Cei doi soți sărbătoreau 60 de ani de la căsătorie, când au primit foarte multe felicitări. Printre ele se afla si una din partea suveranei. Întâmplarea face că cei doi soți au găsit felicitarea din partea Reginei Elisabeta a II-a chiar în ziua în care aceasta a murit.

Terry și Joe au citit felicitarea de la Regină la doar jumătate de oră de la anunțul decesului. Toți au rămas șocați atunci când au văzut că au primit o felicitare din partea suveranei. Cuplul a primit felicitarea respectivă chiar înainte cu o zi ca Regina să moară. Cei doi erau în Dubai în vacanăță, iar fiica lor, Claudine, a fost cea care a văzut prima scrisoarea. Nu a citit-o până când părinții ei nu au fost acasă. Ce aveau să citească cei doi soți la întoarcere avea să-i lase fără cuvinte.

Ce era scris în felicitare

Toată familia s-a strâns la masă și asculta, cu tristețe, vestea morții Reginei Marii Britanii. După jumătate de oră de la anunț, cuplul a decis să deschisă felicitările. Printre ele, se afla o scrisoare de la Regina Elisabeta a II-a. Alteța Sa îi felicita pentru cei 60 de ani de la căsătorie.

„Sunt atât de încântată să știu că vă sărbătoriți aniversarea nunții de diamant pe 8 septembrie 2022. Vă trimit felicitările mele și vă urez cele mai bune gânduri pentru o ocazie atât de specială. Domnului și doamnei Joseph Wilkins”, se arată în felicitarea primită de cuplu.

Felicitarea a ajuns mai târziu decât era programat, din cauza grevei poștașilor din Marea Britanie. „Să fiu sincer, a fost cu adevărat bizar. Sărbătorisem ceva atât de enorm, dar cu jumătate de oră înainte de a auzi anunțul trist, nici nu pot să explic că a fost foarte, foarte ciudat”, a spus fiica soților, conform presei străine.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: