Redactia.ro
Home » Monden » Ce crede Daniela Gyorfi despre învățământul românesc. Artista a răbufnit: „Să te duci la școală cu frică…”

Ce crede Daniela Gyorfi despre învățământul românesc. Artista a răbufnit: „Să te duci la școală cu frică…”

GALERIE FOTO (2)

Daniela Gyorfi este deranjată de sistemul de învățământ românesc. Cei doi ani de pandemie de COVID-19 au fost foarte grei pentru învățământ. Artista este de părere că programa școlară este mult prea stufoasă, iar mulți copii, inclusiv fiica ei, se duc cu frică la școală.

Ce a avut de spus Daniela Gyorfi despre învățământul românesc

Daniela Gyorfi a vorbit despre sistemul de învățământ românesc, mărturisind clipele dificile de care s-a lovit fiica ei la școală. Artista este mama unei fetițe, elevă în ciclul gimnazial în prezent, și știe perfect faptul că micuța se ducea cu frică la școală din cauza lecțiilor foarte multe pe care le avea. Cântăreața a realizat prin ce trece fiica ei abia în pandemie. Se pare că atunci cadrele didactice i-au dat până și ei motive să se teamă. Profesorii ar fi insistat foarte mult ca elevii să știe și să învețe la mai multe materii, iar atunci Daniela a început să vadă problemele din sistemul de învățământ.

Un copil nu trebuie să se ducă la școală cu frica asta. La un moment dat mi-era și mie frică, când era Maria în cei doi ani de pandemie. Venea învățătoarea ”aveți de învățat”, la toți părinții, zic ”doamnă, greșiți, au de învățat”. Adică să te duci la școală cu frică. De aia copiii din clasa VII-a și-au ales să nu mai facă școală, că te omoară examenele. Ce-ți place să faci? Păi îmi place româna. Atunci învață la română, nu mai da miliarde de examene.”, a explicat Daniela Gyorfi, la Xtra Night Show.

De ce nu se căsătoresc Daniela Gyorfi si George Tal

Daniela Gyorfi a spus de ce nu vrea să se căsătorească cu George Tal, cel cu care formează de 15 ani unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Unde mai punem că au și o fetiță împreună, Maria, în vârstă de 9 ani. Daniela Gyorfi a recunoscut, zilele acestea, într-o emisiune TV că mai are momente când se ceartă cu partenerul său de viață. Totuși, nu acesta ar fi faptul din cauza căruia nu au spus, încă, marele ”DA!”

„Noi ne certăm foarte mult de la muzică. Fiecare își dorește să facă ce este mai bun. Noi ne certăm pe același subiect, vrem același lucru, dar fiecare vede diferit. (…) La bani are de comentat, el este mai cheltuitor”, a mai dezvăluit Daniela Györfi la Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini