Redactia.ro
Home » Monden » Brigitte Pastramă, prima imagine cu casa de 400.000 de euro din Dubai FOTO

Brigitte Pastramă, prima imagine cu casa de 400.000 de euro din Dubai FOTO

GALERIE FOTO (2) Brigitte Pastramă, prima imagine cu casa de 400.000 de euro din Dubai

Brigitte Pastramă a împărtășit prima imagine cu casa de 400.000 de euro din Dubai. Iată unde va locui vedeta de anul viitor!

Brigitte Pastramă, prima imagine cu casa de 400.000 de euro din Dubai

Brigitte Pastramă a povestit pe rețelele sociale că de-abia așteaptă să se mute în casa din Dubai pe care a cumpărat-o alături de partenerul ei de viață și unde va locui începând cu anul viitor. Casa este puțin mai mică decât reședința din România însă visul ei este împlinit. Familia Pastramă se va bucura de o proprietate în inima Dubaiului, de două camere:

Bună dimineața, dragii mei! Astăzi am primit titlul de proprietate. Este o casă nouă, în Dubai. Au fost 8-9 zile zbuciumate, dar le-am dus pe toate la bun sfârșit. Felicitări, Brigitte! Ești noua proprietară a unei case în Dubai!

Deoarece m-ați întrebat cum arată casa, așa arată ea acum.

Mai sunt două, trei luni până să ne mutăm în ea. Eu una abia aștept”, a scris Brigitte Pastramă în mediul online.
Sursa foto: Instagram

Brigitte Pastramă susține că se putea îmbolnăvi de cancer genital din cauza fostului partener de viață

Brigitte Pastramă a povestit, în cadrul podcastului „Taclale” ce va apărea la data de 18 august, pe pagina de Youtube „Cancan”, un adevăr crunt din interiorul fostei sale relații. Aceasta a dat detalii despre cum a fost în pragul de a face cancer genital:

„În dimineața zilei în care trebuia să mă operez, mi-au apărut pe organul genital trei negi, în condițiile în care eu nu l-am înșelat pe Ilie niciodată.

Am fost șocată, disperată, distrusă. Am fost îmbolnălvită genital de bărbatul care era cu mine. Atunci n-am mai fost pocăita care trebuia să fiu. M-am rugat la Dumnezeu, și am aflat că am trei tumori benigne (n.r.-  fără celule canceroase), pe care mi le-au scos medicii.

Apoi m-a dus o prietenă de-a mea la un ginecolog care mi-a zis: «Fetiță, cu boala pe care o ai tu acum, poți să te îmbolnăvești de cancer genital!»”a povestit fosta soție a lui Ilie Năstase în cadrul podcastului „Taclale”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: