Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Spatar s-a logodit! Avem primele imagini cu logodnicul ei și cu momentul în care a spus „Da”

Cristina Spatar s-a logodit! Avem primele imagini cu logodnicul ei și cu momentul în care a spus „Da”

GALERIE FOTO (4)

Cristins Spătar s-a logodit ieri seara cu iubitul său, iar momentul cererii în căsătorie a fost filmat. Iată cine e alesul inimii sale, dar și unde a avut loc momentul emoționant!

Cristina Spătar a spus „Da”

Surpriză plăcută din partea artistei Cristina Spatar! La 10 luni de când s-a despărțit de Tiberiu Vărzaru, iată că vedeta iubește din nou. Ba mai mult, e pregătită să facă pasul cel mare alături de noul bărbat din viața ei.

Cristina Spatar s-a logodit

Vedeta și-a anunțat aseară fanii, printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare, că i-a spus „Da” bărbatului iubit. „I said yes” (n.r. „Am spus DA!”), a fost mesajul prin care le-a dat de veste internauților că s-a logodit.

Cine e bărbatul cu care s-a logodit

Emoționantul moment a fost filmat chiar de către prietena Cristinei Spătar, care a asistat la cererea în căsătorie. În filmare se vede cum bărbatul, emoționat, îngenunchează în fața femeii pe care o iubește, îi dăruiește flori, tort, dar și un superb inel de logodnă. Cuprinsă de emoții la rândul ei, Cristina îl sărută și-i acceptă cererea în căsătorie.

Cât despre identitatea noului ei partener de viață, Cristina Spătar a fost tare discretă. Până acum, vedeta n-a vorbit despre el în public, preferând să țină detaliile de ordin personal departe de ochii lumii.

A vorbit, în schimb, despre faptul că și-a achiziționat de curând o locuință, unde, cel mai probabil, va locui alături de viitorul ei soț și de cei doi copii ai artistei, rezultați din mariajul anterior. ‘Pe 17 Iunie, am semnat contractul cu dezvoltatorul. Sunt foarte fericită că mi-am realizat acest vis! De abia aștept să iau copiii să ne mutăm. Casa e tot în Crevedia-Buftea, acolo unde copiii au și locuit. Au bunicii acolo, verișorii, o să fie foarte fericiți acolo. Casa am luat-o la roșu. Mai am de facut unele lucruri, dar estimez că, în septembrie-octombrie, ne vom muta în casă nouă”, a declarat Cristina Spătar.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: