Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Bălan a născut o fetiță perfect sănătoasă: „Marea bucurie”. Cum și-au întâmpinat sora frații ei, diagnosticați cu sindromul Down

Cristina Bălan a născut o fetiță perfect sănătoasă: „Marea bucurie”. Cum și-au întâmpinat sora frații ei, diagnosticați cu sindromul Down

GALERIE FOTO (2) Cristina Bălan a născut o fetiță perfect sănătoasă: „Marea bucurie”. Cum și-au întâmpinat sora frații ei, diagnosticați cu sindromul Down

Cristina Bălan a devenit mamă din nou și a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, pe care a numit-o „marea bucurie”. Ea a spus cum au reacționat băieții ei, diagnosticați cu Down, atunci când și-au văzut sora pentru prima dată.

Cristina Bălan a născut o fetiță perfect sănătoasă: „Marea bucurie”. Cum și-au întâmpinat sora frații ei, diagnosticați cu sindromul Down

Gemenii născuți în 2013 ai Cristinei Bălan suferă de sindromul Down. Fosta membră a trupei Impact a trecut printr-o perioadă dificilă, chiar după ce i-a născut pe băieți, fiind „acuzată” inclusiv că a născut copii „defecți”.

„Eram într-o depresie de nu mă mai mișcam din casă. Nu mai voiam să ies, să mă mai uit în oglindă la mine. Am fost și obeză. Deja cântarul sărise de 90 și ceva de kilograme. Mă devalorizasem aproape total”, a spus Cristina Bălan, invitată la emisiunea de pe Youtube În Oglindă, moderată de Mihai Ghiță.

Au fost persoane care i-au făcut reproșuri, acuzații. Unele atât de dure, că i-au provocat multă durere.

„Am fost acuzată că am născut copii defecți și că am împovărat cumva societatea, că oamenii nu au nevoie de așa ceva, că îmi chinui copiii. A durut”.

„Mă simțeam într-un hău adânc, pe fundul gropii, nu știam cum să mai fac să ies, să mă mobilizez”, a spus Cristina Bălan, în emisiunea mai sus menționată.

Dar acum, viața ei este senină. Pe 30 decembrie 2022, și-a ținut în brațe fetița nou-născută. O cheamă Nadeea Sofia.

„Marea bucurie a ajuns în brațele noastre, chiar înainte de trecerea în noul an, pe 30 decembrie. Nadeea Sofia, iubirea noastră, te-am așteptat cu mari emoții! Ai vrut să petrecem Revelionul împreună și nu există cuvinte să exprime fericirea și recunoștința pentru atâta perfecțiune?”, a fost mesajul publicat de Cristina Bălan pe rețelele sociale.

Foto: Facebook / Cristina Bălan

Soțul Cristinei Balan a povestit cum au reacționat gemenii Toma și Matei, în vârstă de 9 ani, atunci când și-au întâlnit surioara.

„Fetița noastră este foarte bine. Se află încă în perioada de acomodare. Momentan, încă ne acomodăm cu toții la noul ritm de viață. Frățiorii sunt, ca și noi, topiți după ea. Nu s-ar mai dezlipi deloc de ea. Foarte emoționați în prezența ei și foarte afectuoși. Poate chiar mai mult decât ne-am fi așteptat noi”, a mărturisit Gabriel Bălan, într-un interviu pentru playtech.ro.

Între timp, Cristina Bălan a ajuns acasă cu cea mică de la spital.

„Bun venit la noi, în familie, iubita noastră surioară, Nadeea Sofia! Noi deja te iubeam încă din burtică, dar acum ne-am topit de dragul tău. Îți vom fi alături la fiecare pas și te vom ține de mână mereu, promitem!”, a scris ea în mediul online.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: