Redactia.ro
Home » Știri » O tânără a decedat după ce și-a amestecat ceaiul cu lingurița greșită. Abia fusese cerută de soție, în locul numit „Fereastra lui Dumnezeu”. Ce a pățit 

O tânără a decedat după ce și-a amestecat ceaiul cu lingurița greșită. Abia fusese cerută de soție, în locul numit „Fereastra lui Dumnezeu”. Ce a pățit 

GALERIE FOTO (2) O tânără a decedat după ce și-a amestecat ceaiul cu lingurița greșită. Abia fusese cerută de soție, în locul numit „Fereastra lui Dumnezeu” 

O tânără a decedat după ce și-a amestecat ceaiul cu lingurița greșită. Iată ce i s-a întâmplat femeii, care avea doar 24 de ani. Ea abia fusese cerută de soție, în locul numit „Fereastra lui Dumnezeu”.

O tânără a decedat după ce și-a amestecat ceaiul cu lingurița greșită. Abia fusese cerută de soție, în locul numit „Fereastra lui Dumnezeu”. Ce a pățit

Jess avea 24 de ani, era director de marketing și spera să își petreacă toată viața alături de iubitul ei, Craig, pe care îl iubea nespus de mult. Cei doi s-au întâlnit în 2019, în facultate, și s-au mutat împreună doi ani mai târziu.

Bărbatul o ceruse de soție pe Jess de curând într-o vacanță de vis, într-un loc numit „Fereastra lui Dumnezeu”, localizat în Mpumalanga, Africa de Sud. Tânăra acceptase și urma să îi devină mireasă.

„O mare parte din familia ei locuiește în Africa de Sud și nu mai fusese acolo de șase ani, așa că am știut că nu exista un loc mai bun pentru a o cere în căsătorie”, a povestit Craig.

„Vocea mi-a tremurat când m-am pus în genunchi și am întrebat: «Vrei să te căsătorești cu mine?». Ea a spus: «Oh, Doamne» și a început să plângă înainte de a spune da…”, a mai adăugat tânărul.

O tânără a decedat după ce și-a amestecat ceaiul cu lingurița greșită. Abia fusese cerută de soție, în locul numit „Fereastra lui Dumnezeu”
Jess și Craig, împreună, în vacanță. Foto: Craig McKinnon
O tânără a decedat după ce și-a amestecat ceaiul cu lingurița greșită. Abia fusese cerută de soție, în locul numit „Fereastra lui Dumnezeu” 
Foto: Craig McKinnon

Ulterior, după această vacanță, cei doi urmau să meargă în Johannesburg, la mama lui Jess. Însă, cei doi n-au mai ajuns acolo. Tânăra avea intoleranță la lactate și, după ce a amestecat ceaiul cu lingurița pe care se aflau urme de lapte, la câteva minute distanță, tânăra a făcut șoc anafilactic, care a provocat îngustarea căilor respiratorii, și a murit la spital în ziua următoare, potrivit presei internaționale. Era ajunul Anului Nou.

„Jess se lupta cu adevărat să respire. Ea folosise un EpiPen, dar nu avea efectul pe care îl are în mod normal”, a relatat Craig.

Logonicul lui Jess și familia acesteia sunt devastați. Ea a mai avut astfel de reacții „la limită” și înainte, la diferite alimente. Iubitul ei este de părere că anii de reacții alergice au avut un efect cumulativ asupra lui Jess, care era alergică la lactate de la vârsta de nouă luni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: