Redactia.ro
Home » Monden » Madonna, desfigurată de operațiile estetice. Diva muzicii pop este de nerecunoscut

Madonna, desfigurată de operațiile estetice. Diva muzicii pop este de nerecunoscut

GALERIE FOTO (2) Madonna

Madonna, în vârstă de 64 de ani, nu mai are nevoie de prezentare. Este una dintre cele mai apreciate artiste, iar melodiile sale au ajuns de nenumărate ori în topurile muzicale. Din păcate, vedeta a căzut pradă dependenței de operațiile estetice și a ajuns să fie de nerecunocut. Cea mai recentă apariție a artistei i-a îngrozit pe fani!

Madonna a șocat publicul la decernarea Premiilor Grammy

Madonna a prezentat cea de-a 65-a ediție a Premiilor Grammy și a reușit să surprindă publicul. Nu datorită unei ținute excentrice, așa cum deja ne-am obișnuit, ci pentru că pur și simplu a fost nerecunoscut. Artista a trecut de n ori pragul medicului estetician, iar rezultatele lasă de dorit. Și-a injectat mult prea mult acid hialuronic pentru a ține departe semnele trecerii timpului, iar chipul său pare ca de ceară, lipsit de expresii faciale.

Madonna
Madonna pare să treacă des pragul medicului estetician

Internauții au observat schimbarea radicală și au comentat apariția divei. „Madonna trebuie să înceteze cu chirurgia plastică și să accepte procesul de îmbătrânire. Este aproape de nerecunoscut în acest moment”, „Madonna nu prea arată ca Madonna pentru mine”, au fost doar două dintre comentarii.

Madonna a vorbit despre controversele pe care le-a iscat

Madonna a avut un discurs curajos, în care a vorbit despre controversele care s-au creat în jurul ei de-a lungul timpului. Iată ce am învățat după patru decenii de carieră în muzică. Dacă te numesc șocant, scandalos problematic, provocator sau periculos, cu siguranță ești pe drumul cel bun. Sunt aici pentru a le mulțumi tuturor rebelilor care își croiesc o nouă cale și care își asumă toate consecințele. Voi trebuie să știți, voi toți cei care faceți probleme, trebuie să știți că neînfricarea voastră nu trece neobservată. Sunteți văzuți. Sunteți auziți și, mai presus de toate, sunteți apreciați”, a fost discursul divei, la decernarea Premiilor Grammy.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: