Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Soțul a părăsit-o la greu. Povestea emoționantă a femeii în scaun cu rotile

Soțul a părăsit-o la greu. Povestea emoționantă a femeii în scaun cu rotile

Soțul a părăsit-o la greu. Povestea emoționantă a femeii în scaun cu rotile. ”La bine și la greu”, s-a transformat în ”la bine și … atât!”

Riona Kelly, în vârstă de 37 de ani din Halifax, Yorkshire, Anglia a fost transportată de urgenţă la spital în martie 2015. Femeia a suferit un accident cerebral vascular spinal, în urma căruia a rămas paralizată de la brâu în jos.

Deși cei doi soți și-au jurat iubire până la adânci bătrâneți și și-au promis că vor fi unul lângă celălalt la bine și la rău, femeia a fost părăsită în cel mai greu moment din viața sa. Când avea cea mai mare nevoie de ajutor și susținere, soțul a decis la doar câteva zile după accident, să o părăsească.
Deși aveau doi copii împruenă, pentru bărbat nu a mai contat. A plecat fără a se uita în urmă.

“După ce soţul meu m-a părăsit şi am rămas singură în spital, prietena mea, Sarah, mi-a fost alături, ea şi copiii mei. Privind în urmă, aveam un mariaj nefericit, dar aveam deja responsabilităţi. Era momentul în care aveam cea mai mare nevoie de soţul meu”, a povestit Riona, conform The Sun.

Soțul a părăsit-o la greu. Povestea emoționantă a femeii în scaun cu rotile. ”La bine și la greu”, s-a transformat în ”la bine și … atât!”

Însă, cum după furtună iese întotdeauna un curcubeu, așa a apărut și în viața Rionei dragostea de care avea nevoie.
Femeia a început să practice fizioterapia. În timpul recuperării l-a întâlnit pe fizioterapeutul Keith Mason, în vârstă de 35 de ani.

“Am făcut 16 paşi în aproximativ 25 de minute, dar eram determinată să lupt pentru copiii mei. După câteva şedinţe m-a întrebat cum mă simt, iar relaţia noastră a evoluat. Suntem împreună de 11 luni”.

De atunci, Riona a terminat două curse de maraton, cu ajutorul scaunului cu rotile, şi acum se poate deplasa fără ajutor. Viața sa s-a îmbunătățit, iar totul răul a fost spre bine.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: