Redactia.ro
Home » Monden » Vești proaste pentru Cătălin Botezatu. Designerul, din nou pe masa de operație

Vești proaste pentru Cătălin Botezatu. Designerul, din nou pe masa de operație

GALERIE FOTO (6) Vești proaste pentru Cătălin Botezatu. Designerul, din nou pe masa de operație

Vești proaste pentru Cătălin Botezatu. Designerul, din nou pe masa de operație. Cătălin Botezatu a trecut anul trecut prin clipe grele după ce a fost nevoit să se opereze pentru extirparea unei tumoră la colon.

Vești proaste pentru Cătălin Botezatu. Designerul, din nou pe masa de operație

Canform DcNews, Cătălin Botezatu a primit o veste șocantă de la medici. Designerul se pregătește pentru alte două intervenții, una de rutină și alta foartea grea, rar practicată în lume.

Urmează o altă operaţie ca să curăţăm acolo bine, după care o operaţie high tech. E destul de dificilă pentru că nu este extrem de uzitată, nici în lume, nici în România„, a declarat Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu a fost operat în anul 2019 după ce a fost diagnosticat de cu o tumoră la colon. Din fericire, acesta s-a operat în Turcia, iar acum se simte bine. Însă, cu toate acestea, designerul a povestit că anul 2019 a fost un an foarte greu. Bote a spus că are încredere în medici și nu teme pentru viața lui.

M-am dus la turcaleţii mei şi m-am dus la cel mai bun medic care operează. Operaţie extrem de grea, dureroasă, pentru că eu având probleme cu inima, anestezia nu avea cum să mi-o facă decât patru ore. Operaţia a durat şase ore şi trei minute. Mi-au făcut operaţia aproape pe viu. Am simţit nişte dureri groaznice„, a declarat designerul, care a fost operat pe colon, pentru a i se extirpa o tumoră canceroasă.

Cătălin Botezatu și-a făcut testamentul

Cătălin Botezatu și-a făcut testamentul. Marele designer a trecut printr-o perioadă de cumpănă. Momentele grele pe care le-a petrecut în clinica din Turcia l-au pus pe gânduri. A trecut prin patru operații. Doctorii au fost nevoiți să-i taie aproximativ jumătate din colon. Juratul ”Bravo, ai stil” a vorbit deschis pentru prima oară despre averea sa de 100 de milioane de euro.

Sunt câțiva oameni care vor duce mai departe numele ”Botezatu” sau cel puțin asta cred eu. Știu exact ce trebuie să fac. Sunt oameni care vor beneficia de bani, oameni necunoscuți care sunt amărâți. Sunt instituții care vor beneficia de bani, atât în țară cât și în stăinătate. Există două persoane dragi mie care vor avea de câștigat lucruri materiale și aici mă refer strict la partea financiară. Cele două persoane la care mă refer habar nu au de acest lucru și nu cred că se vor gândi la asta.(..) Copiii mei nu cred că sunt în stare să ducă mai departe numele meu. Și nici nu îmi doresc acest lucru, a declarat Catalin Botezatu.

Citeste si:Asa arata fiul secret al lui Catalin Botezatu. Alexandru are 21 de ani acum

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: