Redactia.ro
Home » TV » Victor Slav, abandonat de Kanald. Vedeta nu a mai primit niciun proiect de emisiune

Victor Slav, abandonat de Kanald. Vedeta nu a mai primit niciun proiect de emisiune

GALERIE FOTO (7) Victor Slav, abandonat de Kanald. Vedeta nu a mai primit niciun proiect de emisiune

Victor Slav, abandonat de Kanald. Vedeta nu a mai primit niciun proiect de emisiune. Unul dintre cei mai simpatici prezentatori TV a rămas fără job. ”Vulturul” Victor Slav a fost ”tras pe dreapta” de Kanal D.

Victor Slav, abandonat de Kanald. Vedeta nu a mai primit niciun proiect de emisiune

Victor Slav se pare că nu a începul noul an cu noroc. Conform Cancan.ro, vedeta a devenit șomer de lux după ce patronii de la Kanald ar fi luat decizia de a-l abandona. Emisiunile în care era moderator fostul soț al Biancăi Drăgușanu nu și-a mai găsit niciun loc în grila de programe.

Victor Slav și-a găsit, totuși o modalitatea de a-și asigura un venit serios. Împreună cu prietenul lui, Cătălin CAzacu a demarat un proiect pentru tinerii însurățeii,„Wedding Crashers”.

Mai exact, cei doi prezintă nunți, dar nu numai atât. Ei se ocupă și de entertainment, asigurându-se că distracția atinge cote înalte la fiecare eveniment.

Victor Slav a fost căsătorit cu Bianca Drăgușanu

Victor s-a născut pe 5 iunie 1980 în București și a absolvit Academia de Studii Economice din București. S-a făcut remarcat alături de prietenul său Bogdan Vlădău.
În 2006, prezentatorul TV a făcut mai multe acte de caritate după ce a câștigat locul I la emisiunea “Dansez pentru tine”.

De asemenea, Victor Slav are o fetiță împreună cu modelul Bianca Drăgușanu. Aceasta a născut-o pe Sofia pe 26 septembrie 2016. De-a lungul timpului, el a dublat și câteva filme de desene animate, a fost vocea lui Superman.

Citeste si:Directorul Companiei Aeroporturi București a demisionat

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: