Redactia.ro
Home » TV » Cum arată primul soț al „Zânei Surprizelor” după 20 de ani de la despărțirea de Andreea Marin

Cum arată primul soț al „Zânei Surprizelor” după 20 de ani de la despărțirea de Andreea Marin

GALERIE FOTO (2)

Primul bărbat cu care Andreea Marin a fost căsătorită se numeşte Cristian Gheorghiţă şi trăieşte în Bucureşti. Acesta are o carieră de succes în marketing, fiind director al unui astfel de departament în cadrul unei firme foarte mari. Bărbatul a urmat cursurile unei prestigioase facultăţi din Statele Unite şi în toţi aceşti ani a ocupat funcţii foarte bine plătite în firme de renume.

Primul soţ al Andreei Marin se bucură de o familie fericită.

Andreea Marin şi Cristian s-au căsătorit în 1995, pe când vedeta avea 21 de ani. Andreea susţine că s-a măritat din dragoste, însă pe parcurs cei doi au realizat că au drumuri diferite în viaţă. Aceștia au divorţat amiabil, rămânând în relaţii bune.

Cristian este un bărbat destul de cunoscut în lumea bună din Capitală, mai ales prin natura job-ului său care îl aduce mereu în contact cu personaje destul de influente. Potrivit apropiaţilor, Andreea l-ar fi iubit enorm pe primul ei soţ, iar divorţul a lăsat urme adânci în sufletul vedetei.

Iubirea dintre cei doi pare să fi fost foarte puternică. Astfel că, după cum declară apropiații vedetei, despărțirea de Cristian a afectat-o foarte mult pe aceasta. “Unul din cele mai dificile momente din viata ei a fost despartirea de sotul ei, Cristi. A fost aproape distrusă. Dintr-o dată, lumea pe care și-o clădise alături de bărbatul pe care-l iubea se prăbușise. Brusc, viața părea să-și fi pierdut orice sens. Realizarile profesionale păreau inutile atâta timp cât nu împărtășea satisfacțiile cu persoana iubită. Ce a ajutat-o să depășească această perioadă grea a fost dragostea ei pentru viață”, marturisea Ana Maria Ilac, o prietenă apropiată a „Zanei Surprizelor”.

Cum arată primul soț al „Zânei Surprizelor” după 20 de ani

Cristian Gheorghiță primul soț al Andreei Marin
Cristian Gheorghiță primul soț al Andreei Marin

Pe plan personal, Cristian pare să o ducă la fel de bine ca și pe plan profesional.

El este căsătorit cu femeia care i-a dăruit și un băieţel. Cei doi par foarte fericiţi. Adesea postează fotografii de familie pe reţelele de socializare.

În anul 2006, Andreea Marin se căsătorea cu Ștefan Bănică Jr. Cei doi devenind cel mai mediatizat cuplu din România. În 2007 se năștea fetița cuplului, pe nume Ana Violeta. Căsnicia dintre cei doi a durat 7 ani, iar divorțul lor a ținut prima pagină a ziarelor vreme îndelungată.

„Dragii nostri, acest mesaj este pentru cei cărora le pasă cu adevarat de evoluția noastră profesională și personală și care ne respectă intimitatea. Dupa 7 ani de căsnicie, am decis de comun acord ca e mai bine pentru noi să ne separam, cu respect pentru tot ceea ce am construit împreuna si pentru copilul nostru. Planurile noastre de viitor nu mai coincid, dar vom continua să avem o relație civilizată, caldă, atât pentru fetița noastră, cât și pentru noi. Ne-am trăit relația cu discreție, atât cât ne-a permis statutul de persoana publică, ce înseamnă pentru alții în ziua de astăzi, din păcate, transformarea vieții particulare într-o telenovelă.

Dorința noastră este să depăsim și acest moment cu aceeași discreție, chiar dacă suntem constienți de valul de speculații și neadevăruri ce va urma, de aceea vă rugăm să înțelegeți decizia noastră de a nu acorda interviuri, spre a ne proteja familiile si mai ales copiii. Vă mulțumim, un gând bun! Andreea și Stefan Banică”, scria atunci Stefan Banică Jr. pe Facebook.

Citește și: Cum și-a început Andreea Marin cariera la Surprize, Surprize și ce salariu avea

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: