Redactia.ro
Home » TV » Oana Roman a slăbit! Vedeta este de nerecunoscut

Oana Roman a slăbit! Vedeta este de nerecunoscut

GALERIE FOTO (3) Oana Roman a slăbit! Vedeta este de nerecunoscut

Oana Roman este una dintre persoanele publice criticate adesea în mediul online pentru felul în care arată. Femeia de afaceri a recunoscut că niciodată nu a avut o siluetă demnă de un fotomodel. Mai mult, a susținut că în ultimii ani a întâmpinat probleme în privința kilogramelor, dat fiind că după nașterea fetiței sale, Isa, a avut probleme de sănătate care au ținut-o departe de efort.

Vedeta a slăbit 6 kilograme de când a început dieta

După ce s-a pus pe picioare, în mai puțin de două luni a reușit să slăbească aproximativ 6 kilograme. Vedeta a slăbit cu ajutorul unor proceduri de remodelare corporală, dietă și sport. „După mai puțin de 2 luni de proceduri de remodelare corporală, sport si dietă, cam astea sunt rezultatele. Minus cam 6 kg si minus 4 cm cam de peste tot!”, a explicat Oana Roman, pe rețelele de socializare. Prima îmbunătățire pe care și-a pus în plan să o modifice rapid a fost gușa.

„De 2 săptămâni am început un proces de remodelare corporală… Unul dintre procedee este acela care mă scapă de gușă în cateva ședințe… Iată cum se vede conturul bărbiei după doar 2 ședințe”, a povestit fiica fostului premier al României, Petre Roman. Uimiți de schimbarea femeii de afaceri sunt și fanii ei, care îi lasă constant de o vreme complimente și mesaje plini de surprindere, cum ar fi: „Ce mult ai slăbit!/ Foarte bine îți stă așa!”.

Oana Roman după ce a pierdut 6 kilograme
Oana Roman după ce a pierdut 6 kilograme

Oana Roman nu este de acord cu operațiile de micșorare a stomacului

Chiar dacă există pe piață și alte metode prin care poate slăbi, cum ar fi o intervenție de micșorare a stomacului, Oana refuză procedura. „Am un prieten care a făcut această operaţie şi m-a bătut şi pe mine la cap. Nu eram deloc convinsă că vreau să fac chestia asta. M-a rugat frumos. Mă duc la respectivul, la consultaţie. O consultaţie care costă 500 de lei şi durează 15 minute şi domnul ăla mă cântăreşte, mă măsoară. Îmi spune că am un surplus (…) îmi zice „Eu te operez, gata”. Costă enorm, multe mii de euro. Plec acasă”, a declarat Oana Roman.

Fiica lui Petre Roman a știut întotdeauna să nu le dea prea mare ascultare cârcotașilor care îi reproșau că silueta sa nu este una tocmai de model, iar acum dovedește că are o încredere de sine demnă de invidiat. Vedeta nu se lasă intimidată de comentariile negative. Oana Roman și-a propus ca în 2019 să aibă mai multă grijă de sine și să se concentreze pe propria persoană.

Citește și: Oana Roman e de nerecunoscut după ce a slăbit. Trebuie sa vezi imaginile de doua ori! Cum arată acum

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: