Redactia.ro
Home » TV » Bravo ai stil! Celebrities. Care este valoarea premiului pus la bătaie

Bravo ai stil! Celebrities. Care este valoarea premiului pus la bătaie

Bravo ai stil! Celebrities . Care este valoarea premiului pus la bătaie.  Show-ul de fashion care a devenit un adevărat fenomen generator de comunități întregi de fani în online, revine pe micile ecrae cu surprize mari, sub numele de Bravo ai stil Celebrities.

Bravo ai stil! Celebrities 2020

Cel mai urmărit show de fashion din România, Bravo ai stil! Celebrities  va începe miercuri, 22 ianuarie, la ora 22.00, pe Kanald, și va putea fi urmărit de miercuri până sâmbătă.

În fiecare sâmbătă, de la ora 23.00 vor fi difuzate serile de Gală, iar telespectatorii vor afla cine se află în topul alegerilor și cine părăsește competiția.

Cele nouă vedete care vor concura la show, vor fi Andreea Tonciu, Bianca Giurcanu, Theo Rose, Deea Codrea, Gina Chirilă, Călina Dumitrescu, Raluca Tănase, Maria Ilioiu și Bianca Rus. De asemenea, prezentatoarea Bravo ai stil Celebrities va fi frumoasa Ilinca Vandici, împreună cu cei trei jurați, Raluca Bădulescu, Cătălin Botezatu și Maurice Munteanu.

Cele nouă concurente vor defila în fața celor trei jurați și a telespectatorilor pentru a-și demonstra frumusețea și talentele stilistice.

Care este valoarea premiului pus la bătaie la “Bravo, ai stil! Celebrities”!

La finalul concursului, va exista o singură câștigătoare. Aceasta va intra în posesia marelui premiu în valoare de 100.000 de lei. Mai mult, pe timpul emisunii telespectatorii vor avea parte de surprize fabuloase.

Suntem o adevărată echipă, o familie, aici la Bravo, ai stil! Celebrities. Am început filmările pentru emisiune, așa că trebuie să vă mărturisesc că de abia aștept să le vedeți evoluând pe podium pe cele nouă concurente.
Telespectatorii vor avea un cuvânt important de spus în evoluția în concurs a concurentelor, pentru că aceștia își vor putea susține favorita prin intermediul votului exprimat prin SMS. În timpul Galelor se vor face eliminările, în urma voturilor.
Mai multe informații referitoare la mecanismul de votare vor fi furnizate în cadrul edițiilor televizate “Bravo, ai stil! Celebrities” de prezentatoarea show-ului, Ilinca Vandici.

Citeste si:Anunț oficial! Milioane de români așteptau această veste legată de dosarele de pensii

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: