Redactia.ro
Home » TV » Mario Fresh, unul dintre favoriții Asia Express 2020. Cum se va descurca față de Exatlon?

Mario Fresh, unul dintre favoriții Asia Express 2020. Cum se va descurca față de Exatlon?

GALERIE FOTO (5) Mario Fresh, unul dintre favoriții Asia Express 2020. Cum se va descurca față de Exatlon?

Mario Fresh, unul dintre favoriții Asia Express 2020. Cum se va descurca față de Exatlon? Mario Fresh și Alex Velea formează una dintre cele nouă perechi care au ales străbată Drumul Comorilor, din reality show-ul Asia Express.

Mario Fresh, unul dintre favoriții Asia Express 2020. Cum se va descurca față de Exatlon?

Alex Velea și Mario Fresh au intrat în cursa celui mai așteptat reality show, și anume Asia Express. Cei doi au decis să înfrunte orice provocare și să se întoarcă acasă cu marele premiu, de 30.000 euro. Încă de la începutul cursei, aceștia au precizat că nu se așteptau la asta și că găndul de acasă nu se potrivește cu realitatea din Filipine.

Noi am plecat cu un gând, dar așa cum se întâmplă în general, lucrurile s-au dovedit a fi altfel. Nu ne e deloc ușor, ne chinuim în fiecare zi, dar o să ne adaptăm. Până acum ni s-a lipit burta de spate. Noi suntem obișnuiți cu un anumit regim alimentar, iar aici totul e prăjit în mult ulei, pâinea e foarte dulce, parcã e cozonac etc. Ni se pare monstru de greu și uneori ne întrebăm de ce am venit„, au povestit cei doi.

Mario Fresh, de la Exatlon la Asia Express

Mario Fresh, în vârstă de 19 ani este din București, iar timp de un a stat împreună cu Alex Velea și Antonia. Cântărețul are o relație cu fiica Andreei Esca, Alexia Eram, dar cu care acesta se vede foarte rar deoarece tânăra studiează la Londra.

Mario a făcut parte din echipa Faimoșilor, în cel de-al doilea sezeon al emisiunii Exatlon. Artistul a fost eliminat după ce a pierdut în fața războnicului Andrei Botoaca.

Am venit aici plin de putere, increzator, sperand sa ajung cat mai departe. Am cunoscut 9 oameni, de fapt sunt mai multi, sunt 11 sau 12. Sunt 12 oameni minunati cu care sigur voi continua prietenia aceasta pe care am inceput-o aici. Ce pot sa spun? Sunt sigur ca mi-am intrecut limitele, vorba cliseica oe care o folosim cu totii cand venim aici este foarte adevarata.Mi-am intrecut limitele de la inceputul Exatlonului. Nu ma asteptam sa pot face fata. Va multumesc tuturor colegilor ca ati fost langa mine mereu si ca am avut de la fiecare de invatat cate ceva”, declara artistul.

Citeste si:Cine este Cătălin Rizea, soțul Addei de la Asia Express. Este și managerul artistei

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: