Redactia.ro
Home » Știri » Cum se construiește un spital în China în 10 zile VIDEO

Cum se construiește un spital în China în 10 zile VIDEO

spital

China va construi în 10 zile un spital doar pentru pacienții afectați de virusul ucigaș. Potrivit bangkokpost.com, spitalul va fi construit „de la zero” și va avea 1.000 de paturi.

Materialele necesare pentru construcția acestui spital au fost deja puse la dispoziție și aduse la locul unde urmează să fie construită clădirea.

Din imaginile date publicității, se vede cum o armată de oameni și utilaje ridică deja spitalul care va fi gata în câteva zile pentru pacienții infectați cu noul coronavirus.

Spitalul va fi dat în folosință pe 3 februarie

Wuhan, orașul cu 11 milioane de locuitori de unde a pornit epidemia de pneumonie virală, va avea un spital de campanie. El urmează să fie dat în folosință pe 3 februarie.

Autoritățile au anunțat că noul spital va avea un spațiu de 25.000 de metri pătrați și va oferi izolare și tratament specializat pentru bolnavi. Inginerii chinezi vor folosi module mobile pentrui finalizarea rapidă a construcției.

Wuhan urmează astfel modelul folosit deja de capitala Beijing în timpul epidemiei de SARS. Autoritățile din Beijing au ridicat atunci spitalul în șapte zile, reușind să interneze o mare parte dintre pacienții infectați din întreaga țară.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: