Redactia.ro
Home » TV » Câștigători Asia Express 2019 – sezonul 2. CRBL și Oase pleacă acasă cu premiul

Câștigători Asia Express 2019 – sezonul 2. CRBL și Oase pleacă acasă cu premiul

GALERIE FOTO (15) Câștigători Asia Express 2019 - cine pleacă acasă cu premiul în sezonul 2. CRBL și Oase au fost cei ce au format echipa câștigătoare în Asia Express India.

UPDATE – Finala Asia Express 2019 are loc azi, marti, 16 aprilie. Cocuța și Bogdan au fost eliminați din competiție în prima etapă din finală. Câștigătorii se vor anunța astăzi, la emisiunea de pe Antena 1 care începe la ora 20.00. După cum am anunțat, surse din culise ne-au declarat, pentru redactia.ro, că cei doi câștigători sunt Oase și CRBL.

Urmărește pe redactia.ro LIVE TEXT de la finala Asia Express din 16 aprilie 20.
Câștigători Asia Express 2019 – sursele redactia.ro din interiorul echipei de producție au confirmat că CRBL și Oase sunt cei doi câștigători. “Asia Express” este o emisiune de tip reality show. Aceasta este varianta românească a reality show-ului ”Peking Express” bazat pe emisiunea belgiană cu același nume. “Peking Express” a fost prima oară difuzat în anul 2004. De atunci şi până în prezent au fost realizate 40 de sezoane difuzate în peste 15 ţări (Franţa, Belgia, Germania, Italia, Spania, Columbia sau Olanda). Au fost puse la dispoziţia participanţilor 10 rute diferite.

Cuprins:

Ce au spus câștigătorii la finalul competiției

„M-a schimbat această experiență.

Eu sunt un tip destul de hazliu, dar sunt și recalcitrant, în momentul în care mi se pune mie o pată, o ceva… Emisiunea Asia Express, datorită tovarășului Oase, m-a făcut să fiu mult mai tolerant”, a declarat CRBL.

„Nici eu nu știu cum de l-am ales tocmai pe el (n.r. Oase). La început regretam, mă gândeam ce o să fac cu cu amărâtul ăsta. Însă, nu știu dacă ajungeam eu să merg la Asia dacă nu mă convingea el. Am făcut bine că l-am luat, pentru că am avut un prieten, iar când ești cu un prieten, știi limitele, și ne-a fost ușor. Ne-am distrat foarte mult”, a adăugat el.

Declarații Câștigători Asia Express 2019 „Ne-am certat de vreo două ori, scurt, două minute cel mult, după care ne-am revenit instantaneu. Despre asta este vorba într-o relație de prietenie de lungă durată”, a mai spus CRBL.

În 2016 şi-a câştigat titlul de cel mai urmărit show de divertisment din Columbia. În 2015 a fost un adevărat fenomen la nivel de social media în Spania şi Italia, fiind show-ul care a generat cele mai multe tweet-uri. În România, “Asia Express” a ajuns la sezonul 2.

La noi în țară, emisiunea a debutat pe 12 februarie 2018 pe Antena 1

Primul sezon a fost prezentat de Gina Pistol și Marius Damian. În sezonul doi co-prezentatorul Marius Damian a fost înlocuit de catre cântăreții Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu fiind foști concurenți al sezonului 1. Sezonul 2 a avut premiera pe 10 februarie 2019.

Show-ul cuprinde un grup de vedete și persoane obișnuite împărțite în cupluri de câte doi concurenti care se luptă de-a lungul unui traseu de aproape 4.000 km, ca să ajungă într-un anume loc stabilit. Fiecare concurent are la dispoziție 1 dolar pe zi, pentru a-și satisface nevoile primare. Cuplurile nu pot folosi banii pentru a plăti mijloacele de transport. Banii pentru mijloacele de transport, trebuie să încerce să-i obțină de la locuitori.

Câștigători Asia Express 2019: CRBL și Oase au adjudecat premiul de 30.000 de euro

Concurenții pornesc într-o călătorie epică, prin Asia, în încercarea de a-şi depăşi limitele şi de a câştiga marele premiu de 30.000 de euro. Fiecare echipa trebuie să se descurce cu un singur dolar pe zi, aşa că depinde exclusiv de calităţile şi de abilităţile lor cum reuşesc să parcurgă trasee lungi, unde reuşesc să se cazeze sau să găsească adăpost peste noapte şi ce reuşesc să mănânce.

Competiţia cuplurilor devine o cursă greu de îndurat, o cursă care pune la încercare atât calităţile fizice cât şi psihicul participanţilor. Concursul se desfășoară într-o lume exotică şi plină de necunoscut. Fiecare participant este, însă, recompensat prin faptul că are şansa să călătorească în unele din cele mai frumoase locuri de pe planetă, să întâlnească oameni fascinanţi şi să descopere culturi complet diferite. Fiecare vedetă din aventura “Asia Express” are parte de călătoria vieţii lui!

Vietnam-Laos-Cambodgia-Thailanda

Acesta este traseul pe care cuplurile de vedete sunt nevoite să îl parcurgă în această aventură. Spre deosebire de orice alt reality show de acest gen, “Asia Express” reuşeşte să pună într-adevăr la încercare limitele celor care îi acceptă provocarea. Întreaga acţiune are loc în diverse sate sau oraşe ale acestor ţări, nu există un spaţiu delimitat în care concurenţii să fie nevoiţi să participe la nişte probe.

În variile trasee sunt niște mici „misiuni” pe care cuplurile trebuie să le îndeplinească pentru a putea avansa în joc

La jumătatea traseului, se va stabili un loc de sosire. Acolo se găsește o carte roșie “Asia Express” pe care cuplurile trebuie să o semneze pentru a confirma momentul sosirii. Aici urmează provocarea cea mai importantă dintre toate: proba de imunitate sau proba avantaj. Cuplul căstigator din fiecare etapa va fi premiat cu o medalie și 1.000 de euro.

În cursul cerimoniei de premiere, conducătorul va enumera celelalte cupluri în ordinea în care au ajuns. Castigatorii din acea etapa vor putea să voteze care va fi cuplul eliminat. Cuplul care riscă să fie eliminat, va primi culoarea dragonului sau culoarea elefantului. Dacă primesc Elefantul, înseamnă că vor rămâne în concurs și în etapa urmatoare, daca primesc Dragonul înseamnă că vor părăsi competiția.

Începând cu sezonul doi, cuplurile care sunt în pericol de eliminare, se vor întrece în cursa pentru ultima șansa împreuna cu un al treilea cuplu votat de grupul în majoritate.

În semifinală ajung doar trei cupluri – Cine sunt câștigători Asia Express 2019

În semifinală ajung doar trei cupluri. Acestea concurează pentru a ajunge cat mai repede la prezentatorul emisiunii (Gina Pistol). Cele două echipe care reușesc să ajungă primele, ajung în marea finală “Asia Express” . În marea finală cele două echipe se vor lupta ca să câștige marele premiu, în valoare de 30.000 de euro. Cuplurile de concurenți trebuie să se descurce în concurs din mila localnicilor. Concurenții nu au voie să dețină telefoane, aparate electronice sau ceasuri. Câștigătorul primului sezon a fost cuplul format din Ana Baniciu și Raluka.

Sezonul 2 “Asia Express” a început în data de 10 februarie, cu noi aventuri în care au pornit nouă cupluri de vedete. Sri Lanka și India le-au devenit „casă” concurenților care au trăit poate cele mai inedite experiențe de până acum.

Magazinul tău online complet. Reduceri uriașe de preț la toate produsele. Vezi aici ofertele lunii aprilie

Câștigători Asia Express 2019 – Perechile care au acceptat provocarea

Bianca Drăguşanu, care a făcut echipă cu sora ei, Oana

Asia Express sezonul 2 concurenți
Asia Express 2019 – Bianca și Oana Drăgușanu

Bianca Drăgușanu a ales să ia parte la aventura „Asia Express” alături de sora ei, Oana. „Cred că este cea mai mare nebunie pe care am facut-o vreodată în viața mea și dacă până acum câteva zile mi se părea că cel mai greu lucru pe care l-am făcut a fost să nasc, gândul că plec în Asia cu un Euro pe zi mi se pare…fără cuvinte”, a declarat ea atunci.

Anca Sigartău și Sofian, fiul actriţei

Asia Express 2019 concurenți
Asia Express sezonul 2 Anca Sigartău și Sofian

“Eu cred că am linie directă cu..Cel de Sus. De multă vreme îmi doream să văd India, dar n-a fost niciodată momentul. Când am primit acest telefon și am aflat care va fi traseul, am spus daA fără să stau pe gânduri. Am vorbit la telefon și cu fiica mea, ca să-i cer părerea, iar când a auzit că vom fi concurenți, era în culmea fericirii! Desigur, m-a sunat la câteva zile să mă întrebe dacă sunt sigură că pot face față”, a povestit Anca.

Şerban Copoţ şi Cosmin Seleşi

Concurenți Asia Express
Echipa Şerban Copoţ şi Cosmin Seleşi

Cocuţa şi Bogdan Boantă

Cocuţa şi Bogdan Boantă finaliști Asia Express
Cocuţa şi Bogdan Boantă

Deși au luptat în finală și mulți au crezut că ei vor fi câștigători Asia Express 2019, din păcate nu a fost așa.

„E cu totul altceva față de tot ce am făcut până acum și va fi o experiență extraordinară”, povestesc cei doi. “Mă tem ca această experiență să nu mă afecteze foarte tare emotional, pentru că știu cum reacționez atunci când văd oameni săraci, oameni care au nevoie de ajutor”, a declarat Cocuța.

Ana Morodan şi Adrian Teleşpan

Concurenți Asia Express
Echipa formată din Ana Morodan şi Adrian Teleşpan

“Nu poți să faci istorie fără să faci impresie”. Acesta este motto-ul cu care pleacă la drum contesa digitală Ana Morodan și bunul ei prieten, scriitorul și scenaristul Adrian Teleșpan. ”Mi-e teamă că n-o să știu să merg fără tocuri, mi-e frică de animale mici și târâtoare și de lipsa acută a rochiilor de seară. Bollywood-ul nu știe ce îl așteaptă! Mă rog, până vãd primul șoarece”, a declarat Ana.

Jojo şi Paul Ipate

Cătălina Grama și Paul Ipate Asia Express
Jojo şi Paul Ipate

„India este visul meu de când eram mică. Acum ceva vreme, am ieșit împreună cu Paul cu cortul. Și, cum stăteam noi în camping, am primit un telefon…de propunere. I-am spus atunci: Paul, se pleacă în India! Eu îmi doresc asta de multă vreme” a povestit Jojo. “Pentru că sunt nebun, eu i-am zis „bine”, facem cum vrei tu”, a completat Paul Ipate. “Întâmplarea face că noi ne doream de multă vreme o experiență de genul ăsta, așa că toate s-au potrivit”, a mai adăugat Paul.

Iuliana Luciu și Margherita de la Clejani

Prezentare Concurenți
Asia Express 2019 – Iuliana Luciu și Margherita de la Clejani

„Mă bucur că am avut parte de experiența asta…Scurtă, dar foarte frumoasă. Mi-a plăcut tot în Asia Express. I-aș recomanda oricui să participe! Pentru mine, plânsul asta este doar dezamăgirea că am plecat foarte repede.”, a mărturisit Iuliana.

Câștigători Asia Express 2019 – CRBL a făcut pereche cu Oase, fostul lui dansator

Câștigătorii Asia Express din acest sezon au surprins când au confimat că pornesc pe Drumul Elefantului. Nu doar că au fost dansatori împreună, dar sunt uniți de pasiunea pentru kendama. De asemenea, pe parcursul emisiunii au dovedit că sunt buni prieteni.

Despre Oase, CRBL a spus: “Este un nemernic, dar sincer, cred că ne completăm reciproc. Are și talente ascunse, a fost un dansator foarte bun până când cântarul i-a spus altceva. Sper să-mi țină spatele în showul ăsta”.

Oase, pe numele lui real Ionuț Dongo, este unul dintre cei mai mari promotori ai fenomenului kendama în România. El a participat la Campionatul Mondial din Japonia și organizator al unei tabere de acest tip în România.

„Când dansam breakdance la școala lui CRBL, care nu mă lua la niciun job, aveam foarte mare mobilitate și oamenii îmi spuneau că nu am oase. Și de acolo numele. Îmi plac foarte mult gogoșarii și gogonelele”, a completat Oase în filmulețul de prezentare de dinaintea începerii emisiunii Asia Express.

Echipa CRBL și Oase a câștigat Asia Express sezonul 2
Câștigători Asia Express 2019 CRBL și Oase

Ruby şi iubitul ei, Robert

Emisiune Asia Express
Ruby și Robert Asia Express

De-a lungul sezonului doi al emisiunii, au existat numeroase intrigi și certuri între concurenți, așa cum era de așteptat. Primul cuplu care a părăsit competiția a fost Bianca Drăgușanu și Oana. Apoi au urmat Margherita și Iuliana Luciu, Anca Sigartău și Teodor, Jojo și Paul Ipate. Au plecat și Ana Morodan și Adrian Teleșpan și Serban Copoț și George Vintilă.

Șerban Copoț și George Vintilă au părăsit Asia Express înainte de finală

CRBL şi Oase, Ruby şi Robert şi Cocuţa şi Bogdan sunt finaliştii sezonului doi Asia Express – Drumul Elefantului, în timp ce Şerban Copoţ şi George Vintilă au terminat proba pe ultimul loc şi au fost eliminaţi din competiţia de la Antena 1.

„Eu am venit aici din două motive: am văzut primul sezon şi am vrut să trăiesc această experienţă extraordinară şi mă bucură foarte mult faptul că această experienţă mă va ajuta să închei într-un mod admirabil cartea pe care am scris-o, Manualul exploratorului.

Accidentarea lui Cosmin Seleşi a fost un moment de cumpănă pentru mine, a fost nedrept pentru toată lumea, dar am reuşit să mă regrupez având alături de mine un partener foarte echilibrat şi foarte bun, George Vintilă, alături de care am făcut lucruri tari. Pot spune că Asia Express este o experienţă frumoasă, epuizantă, brutală pe alocuri, te stoarce de emoţii, te pune în nişte ipostaze în care viaţa normală de acasă nu te pune. Asia Express e mult mai mult decât ce se vede la televizor“, a declarat Şerban Copoţ.

„Va rămâne o experienţă unică, un joc care s-a dovedit a fi foarte greu pe alocuri, însă o super experienţă. Sunt foarte liniştit şi mulţumit, mai ales că plec cu prieteni, ceea ce e cel mai important“, a adăugat George Vintilă.

Ana Morodan și Adrian Teleșpan au fost eliminați de elefantul roșu

Ana Morodan și Adrian Teleșpan au fost eliminați din competiție, în episodul 24, după ce, pentru ei, elefantul a fost roșu, pentru a doua oară. Dacă data trecută, destinul a făcut ca Morodan și Teleșpan să se întoarcă în competiție, de data aceasta, cei doi au fost siguri că vor părăsi definitiv show-ul Asia Express.

„Nu ne pare extrem de rău că am ieșit, pentru că ne este dor de casă, pe mine mă așteaptă o groază de angajamente, pentru că suntem obosiți. Am părul nespălat de șapte zile”, a spus Ana Morodan după ce echipa a fost eliminată din Asia Express.

Și Teleșpan a fost în asentimentul colegei și prietenei sale, oboseala și stresul spunându-și din plin cuvântul și în cazul lui.

„Am foarte multă nevoie de liniște. Îmi doresc să nu mai aud claxoane, îmi doresc să nu mai aud nimic. Îmi doresc foarte mult să aud sunetul timpanului meu care nu trebuie să facă față niciunui zgomot. Dacă ar veni domnul nostru Iisus Hristos și m-ar lua acum, nu mi-ar părea rău”. A declarat Teleșpan la Asia Express, în cadrul unei probe în care trebuia să refacă o bijuterie tradițioanlă, lucru extrem de complicat.

Jojo și Paul Ipate au fost nevoiți să renunțe la Asia Express din cauza problemelor de sănătate

Pentru Paul Ipate și Jojo, călătoria Asia Express s-a încheiat. Problemele de sănătate ale lui Paul Ipate s-au agravat, riscurile fiind foarte mari.

”Eu am o operație la spate de acum șase ani, dar care a fost ținută sub control. Vă dați seama, dacă nu aveam încredere în mine, nu aș fi venit aici, dar chiar nu mai pot continua. Inițial nu am crezut că e atât de grav. Am făcut un RMN și mi-a spus că dacă mai car rucasul ajung în câteva zile la operație. Și dacă mai merg fără să car, doar amân, tot la operație ajung. Îmi este imposibil să mai continui”, a dezvăluit Paul.

Despărțirea de Asia Express nu a fost deloc ușoară pentru cei doi, mai ales că și-au dorit extraordinar de mult participarea în cadrul show-ului.

”Ne-am dorit foarte mult participarea la emisiune. Am privit-o ca pe o aventură și ca pe o călătorie spirituală, ca o ocazie care să ne schimbe perspectiva asupra vieții. Și chiar așa a fost, ne-a schimbat, chiar dacă nu mai ajungem în Mumbai”, a declarat Jojo la Asia Express.

Dar pentru că reality-showul surprinde la fiecare pas, Ana Morodan și Teleșpan, eliminați cu o săptămână înainte, s-au reîntors în competiție, în locul echipei Jojo-Paul Ipate.  „Îmi doream să ajung acasă, dar, pe de altă parte în momentul în care mă pui în fața unei încercări nu voi spune niciodată nu. Eu cred în semne, poate că drumul nostru trebuie să continue așa. Tot ce pot să spun este că de acum noi vom lupta”.

Anca Sigartău și Teodor au fost eliminați destul de repede

Elefantul din cutie a decis din nou soarta echipei aflate în pericol de eliminare la Asia Express. A fost roșu pentru echipa formată din Anca Sigartău și fiul ei, Teodor, ceea ce înseamnă că au fost eliminați din concurs.

Anca Sigartău și Teodor au fost eliminați de la Asia Express după ce au pierdut cursa pentru ultima șansă, la care au luat parte alături de Jojo și Paul. Dar și de noua echipă formată din Șerban Copoț și noul său coechipier, George Vintilă. George l-a înlocuit pe Cosmin Seleși, în cadrul competiției Asia Express.

”A fost cu bune și cu rele, o experiență extraordinară, indiferent de greutăți. Toți avem momentele în care suntem obosiți și e o competiție grea. Dar amândoi știam că puteam merge mai departe. Nu suntem o echipă de doi lei”, a declarat Anca Sigartău.

”Toată starea ei de agitație și surescitare era pe fondul emoțiilor și al părerii de rău”, au declarat Cocuța și Bogdan Boantă.

Magazinul tău online complet. Reduceri uriașe de preț la toate produsele. Vezi aici ofertele lunii aprilie

Câștigători Asia Express sezonul 2 – Prezentarea echipelor

George Vintilă a fost concurentul surpriză din Asia Express.

După ce Cosmin Seleși s-a accidentat și n-a mai putut continua în concurs, Șerban Copoț era nevoit să renunțe. Surpriză, însă! Acesta primit o a doua șansă, alături de un nou coechipier, George Vintilă, astfel că Șerban și George Vintilă formează cea mai nouă echipă din Asia Express.

După primele probe la Asia Express, George Vintilă a declarat că este foarte, foarte greu.

”A fost greu, incredibil de greu. Dar mi-a plăcut. mult” – a declarat George Vintilă care a reușit adevărate performanțe încă din prima zi.

Șerban Copoț și Cosmin Seleși, nevoiți să renunțe: ”Sunt complet răvășit”

Deși nu s-au numărat printre câștigători Asia Express sezonul 2, ei au fost semifinaliști.

Drumul în India a pornit cu o mare dezamăgire pentru Șerban Copoț, care, din cauza stării de sănătate a colegului său, Cosmin Seleși, a fost nevoit să iasă din competiție.

“Sunt total răvășit, nu știu ce se întâmplă cu mine. Îmi este foarte dor de copii, de soție, de familie, de prieteni, dar parcă aș mai sta puțin să mai joc. Deși uneori regreți că nu ești acasă, competiția Asia Express te ține aici și îți dorești să continui. Este o dezamăgire dublă, e greu să ieși din concurs așa.”, a spus Șerban.

Ana Morodan și Teleșpan au fost cei care au câștigat prima etapă din India, suma de 100 de Euro și cazare la hotel: ”Slavă cerului, aveam nevoie de asta!”, a spus Ana.

Margherita și Iuliana Luciu au fost nevoite să părăsească Asia Express

Margherita de la Clejani a fost nevoită să se retragă din competiție din cauza unor probleme de sănătate amplificate de condițiile grele prin care a trecut în cel mai dur reality-show:

”Îmi pare foarte rău pentru Marga. Tot ce pot să spun este că mă bucur pentru această experiență, a fost una intensă, frumoasă.”, a spus Iuliana înainte să părăsească competiția. ”O să ne lipsească energia lor pozitivă, ele erau vesele tot timpul.”, a adăugat Cosmin Seleși.

Așa cum era normal, și Iuliana Luciu, colega de echipă a Margheritei, a fost obligată să părăsească aventura Asia Express. Deși regretul a fost unul doarte mare, Iuliana a recunoscut că a fost foarte greu și înțelege prin ce a trecut Margherita. ”Este un show foarte greu, nu oricine poate rezista. Margherita chiar a fost foarte bolnavă”

Bianca Drăgușanu și sora sa au fost trimise acasă

O nouă ediție Asia Express – Drumul Elefantului, difuzată de Antena 1 a adus o veste complet neașteptată concurenților rămași în competiție. Bianca Drăgușanu și sora sa, Oana, au fost trimise acasă de Gina Pistol. Ea a decis să ofere o nouă șansă echipei eliminate, formată din Iuliana și Margherita. Asta după nenumărate dăți în care cele două surori și-au exprimat dorința de a pleca.

”În fiecare zi, mai obosiți, mai înfometați, mai murdari. Psihic nu știu dacă o mai duc mult, dar fizic sunt la extrem de epuizată. Sunt sigură că nu mai pot face față și din momentul ăsta consider că îmi risc sănătatea. Astea nu sunt condiții umane. Nu mai vreau să demonstrez nimic, vreau doar să ajung acasă sănătoasă. (…) Eu nu mai aveam putere să fiu drăguță”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Vestea a fost una complet neașteptată pentru ceilalți concurenți aflați în competiție: ”Probabil știa la ce se bagă, dar nu se aștepta să fie atât de dură competiția”- a fost de părere Ruby.

Margherita și Iuliana s-au bucurat însă foarte mult de revenirea în concurs. ”S-au ținut două zile de capul meu. Mi-s dragi, dar două zile e prea mult”- a spus, glumind, Gina Pistol în momentul în care a anunțat decizia surprinzătoare.

Câștigători Asia Express 2019 – Prima eliminare Asia Express sezon 2

Prima eliminare Asia Express a avut loc, marți, în cea de-a treia ediție a reality-show-ului. Iuliana Luciu și Margherita de la Clejani au primele concurente care au părăsit Asia Express.

Margherita și IulianaLuciu, ultimele ajunse în cursa pentru Ultima Șansă, au sperat ca elefantul din cutia securizată să fie verde, însă prima etapă din Sri Lanka a fost una eliminatorie.

Prima eliminare Asia Express a fost una în aplauzele tuturor:

„Drumul nostru a fost unul foarte frumos până acum și ne bucurăm că am participat. A fost o experiență minunată, am văzut o țară colorată plină de oameni uimitori.”, a declarat Margherita după eliminare.

Pe de altă parte, CRBL a fost cel care și-a exprimat regretul după eliminarea primei echipe Asia Express.

„Ne pare foarte rău pentru ele. M-am ofticat. A fost primul moment trist.”, a adăugat CRBL.

Câștigători Asia Express sezonul 2 – Asia Express, zisă și dieta minune

Drumul Elefantului a fost o cursă infernală pentru cele 9 perechi de vedete care au intrat în competiție. Drumul prin Sri Lanka și India i-a epuizat nu doar psihic. Ci și fizic, motiv pentru care mulți dintre ei s-au întors cu multe kilograme în minus. CRBL poate fi declarat campionul absolut și la acest capitol, acesta pierzând 10 kilograme în timpul competiției. Nu degeaba au ajuns câștigători Asia Express 2019.

Extrem de solicitant și pentru Ana Morodan, contesa digitală care s-a întors cu 8 kilograme mai puțin. Scriitorul Adrian Teleșpan, cel care i-a fost coleg de echipă, a resimțit și el presiunea concursului, care l-a „costat” 6.5 kilograme.

Ruby și iubitul ei Robert au dus și ei dorul mâncării de acasă și au slăbit 5, respectiv 7 kilograme. Robert s-a confruntat și cu o toxiinfecție alimentară, care a accelerat pierderea kilogramelor.

Bogdan Boantă nu s-a adaptat nici el foarte bine la alimentația din Asia. Asta cumulat cu efortul fizic l-au lăsat fără 4 kilograme. Mâncarea foarte condimentată și super picantă a fost într-un final o problemă pentru toate cele 9 echipe. Asta s-a resimțit în greutatea cu care vedetele au revenit în țară.

Paul Ipate a slăbit 3 kilograme, Teodor, fiul Ancăi Sigartău a slăbit 5 kilograme, iar Jojo și Iuliana Luciu câte 2-3 kilograme.

Citește aici mai multe despre Asia Express 2019

Magazinul tău online complet. Reduceri uriașe de preț la toate produsele. Vezi aici ofertele lunii aprilie

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: