Redactia.ro
Home » TV » Scene fierbinți la Survivor România. Karina și Andrei și-au dat frâu liber dorințelor amoroase?!

Scene fierbinți la Survivor România. Karina și Andrei și-au dat frâu liber dorințelor amoroase?!

GALERIE FOTO (2) Scene fierbinți la Survivor România. Karina și Andrei și-au dat frâu liber dorințelor amoroase?!

Scene fierbinți la Survivor România. Karina și Andrei și-au dat frâu liber dorințelor amoroase?! Telespectatorii au rămas șocați după ce au văzut imaginile filmate cu camerele cu infraroșu. Oare relația dintre Andrei și Karina s-a consumat sub pătură?

Scene fierbinți la Survivor România. Karina și Andrei și-au dat frâu liber dorințelor amoroase?!

Deși la început, războinicii Karina Fetica și Andrei Ciobanu de la Survivor Romania  s-au ferit să își arate sentimentele, acum s-au apropiat din ce în ce mai mult. În ediția anterioară, cuplul a fost surprins în ipostaze incendiare care i-au făcut pe telespectatori să se gândească la o partidă ce amor.

Ieri a fost o zi speciala, in primul rand ca am castigat premiul, recompensa si am mancat bine impreuna cu colegii mei, iar apoi am sarbatorit ziua de ieri pentru ca pentru mine si pentru Karina e o zi speciala. A fost o zi speciala si am sarbatorit dragostea pentru cei de acasa, pentru familie, pentru oameni”, a spus Andrei Ciobanu.

Karina și Andrei formează un cuplu

În urmă cu o săptămână, Andrei Ciobanu i-a pregătit o inimioară confecționată chiar de el, iar cu această ocazie i-a furat și un sărut. Cei doi Războinici și-au dat frâu liber sentimentelor și nu se mai ascund.

Mai rosesc, mai transpir mai mult, da. Ieri am avut parte de o cina surprinzatoare, sa spunem asa, o supriza foarte placuta”, declara Karina.

Karina, în vârstă de 24 de ani este din Craiova și este masterandă în International Economics și Business Administration, fiind absolventa a Facultății de Finanțe Bănci. Aceasta este pasionată de mașini, având propriul vlog dedicat industriei auto.

Andrei Ciobani, în vârstă de 29 de ani este profesor de canto la Colegiul Național de Arte George Apostu din Bacău. Merge la sală de 13 ani, joacă fotbal și a practicat timp de doi ani tenis de câmp. Reality show-ul Survivor România este difuzat de sâmbătă până luni pe Kanald.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: