Redactia.ro
Home » TV » Cine sunt concurentele din emisiunea Mireasa de pe Antena 1. Cu ce se ocupă în viața de zi cu zi

Cine sunt concurentele din emisiunea Mireasa de pe Antena 1. Cu ce se ocupă în viața de zi cu zi

GALERIE FOTO (17) Cine sunt concurentele din emisiunea Mireasa de pe Antena 1. Cu ce se ocupă în viața de zi cu zi

Cine sunt concurentele din emisiunea Mireasa de pe Antena 1? Le vezi de luni până vineri la 14:00, iar sâmbătă de la ora 17:00 se decide soarta fetelor în cadrul galei.

Alexa Trăilă are 22 de ani și locuiește în Craiova. Lucrează ca nail artist și este pasionată de fotografie și modă. Este o fire caldă și glumeață, dornică de experiențe noi și îți dorește să-și găsească sufletul pereche.

Cătălina Ruja provine din Călărași și are 19 ani. Este mezina casei ”Mireasa„ și face parte din mai multe asociații de tineret. Deși are doar 19 ani știe foarte bine ce vrea de la viață și este pregătită să lupte pentru a-și atinge țelurile.

Andra Nicolin are 33 de ani și a venit tocmai din Craiova. Este vegetariană și pasionată de gastronomie. Își dorește să își deschidă propriul restaurant în orașul său. Este optimistă și mereu cu zâmbetul pe buze.

Ella Stoleriu este din Iași și are 26 de ani. Fire expansivă și foarte glumeață a participat la iUmor, iar acum își caută alesul în competiția Mireasa. Își dorește 3 copii și un tată model pentru ei.

Raluca Purice are 21 de ani și este din București. Este o fire liniștită și își dorește să cunoască în cadrul competiției un bărbat care să o iubească și să o susțină toată viața.

Cine sunt concurentele din emisiunea Mireasa de pe Antena 1. Cu ce se ocupă în viața de zi cu zi

Alina Dîscă are 28 de ani, este jurist și vine din Iași. Dezamăgită din dragoste, Alina speră să găsească în casa Mireasa un bărbat cu adevărat matur și pregătit de viață. Este o persoană dornică să trăiască experiențe noi și să se bucure de viață.

Narcisa Pruteanu deși locuiește la Cluj este din Bârlad și are 28 de ani. Are doi nepoți pentru care ar face orice pentru că iubește foarte mult copiii. Pune mare preț pe sinceritate. Crede că își va găsi jumătatea în casa Mireasa pentru că spune ea: “pot să cunosc mult mai bine o persoană în contextul în care trăim în aceeași casă 24 de ore din 7”.

Iulia Șapcaliu este din Ploiești, are 23 de ani și urmează cursurile de master ale Universității Politehnice. Relația cu mama sa este una de invidiat, mama fiind cea care a convins-o să participe la casting-ul pentru show. Și-a păstrat spiritul ludic și îi place să fie copilăroasă, atunci când situația îi permite.

Andreia Matei are 23 de ani și este model. S-a născut în Bacău, iar la 5 ani s-a mutat în Italia împreună cu părinții ei. Este o fire sensibilă. Își dorește ”un bărbat brunet, cu barbă, fidel.”

Alexandra Lincă provine din satul Rast, Craiova. Are 22 de ani și pasiunea sa este dansul. Face parte dintr-un ansamblu folcloric de dansuri populare din comuna în care locuiește.

Roberta Ilie are 20 de ani și este studentă la Jurnalism. Deși nu a avut nicio relație până acum, a intrat în show-ul Mireasa plină de speranță că-și va găsi bărbatul alăruri de care să îmbătrânească.

Cine sunt concurentele din emisiunea Mireasa de pe Antena 1. Cu ce se ocupă în viața de zi cu zi

Mădălina Anton are 22 de ani este din Constanța și lucrează ca asistent medical generalist. O caracterizează simțului umorului si optimistul debordant. Mădălina spune că nu a avut noroc în dragoste până acum și speră ca în casa Mireasa să găsească un partener care să îi ofere liniște sufletească.

Petronela Cinori are 32 de ani și este născută în Râșnov. Are un spirit anteprenorial dezvoltat și a manageriat diferite afaceri. Împreună cu familia sa se ocupă de un depozit de fructe, iar pe cont propriu a avut grijă de un salon de înfrumusețare. A urmat cursuri de cosmetică și styling. Deși a fost cerută de 2 ori în căsătorie, nu a simțit că trebuie să spună DA.

Adelina Sturzu are 22 de ani și este din Vâlcea. Locuiește în Sibiu și lucrează ca asistent medical. Această meserie îi aduce satisfacții sufletești întru-cât îi place să ajute oamenii. Adelina spune că nu caută bărbatul ideal, ci unul normal care să fie iubitor și să o protejeze.

Roxana Gheorghiu are 25 de ani și vine din Ploiești. Este de profesie bucătar. Este o fire impulsivă și se atașează repede de oameni. Speră să găsească un bărbat pe sufletul ei cu care să construiască o familie. Oferă și dorește să primească stabilitate emoțională și este pregătită să lupte pentru a-și atinge scopul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: