Redactia.ro
Home » Monden » Ce meserie susține că are Bianca Drăgușanu. Oamenii au crezut că nu aud bine

Ce meserie susține că are Bianca Drăgușanu. Oamenii au crezut că nu aud bine

GALERIE FOTO (2) Ce meserie susține că are Bianca Drăgușanu. Oamenii au crezut că nu aud bine

Ce meserie susține că are Bianca Drăgușanu. Este în atenția publicului de 11 ani. Puțini sunt cei care îi cunosc modul în care s-a lansat. Toată lumea crede că a primul ei pas în showbiz l-a făcut când a fost prezentată drept ”blonda lui Bote”.

Bianca Drăgușanu a cochetat cu modelling-ul și așa a devenit din ce în ce mai vizibilă la prezentările de modă din capitală. Producătorii emisiunii „Atracție imposibilă” de pe Euforia au remarcat-o pe blondină și i-au propus să participe. Acesta era un reality-show de tip Big Brother. Asta s-a întâmplat cu un an înainte de a apărea la brațul lui Cătălin Botezatu. De atunci a cunoscut adevărata faimă, deși nu era străină de lumina reflectoarelor.

„Sunt croitoreasă necalificată şi mă pot mulţumi cu asta”, a spus roşcată încercând să inducă ideea că, d Citeşte întreaga ştire: Bianca Drăguşanu, DEZVĂLUIRE ULUITOARE! Iată CE MESERIE spune că ARE
Bianca Drăgușanu, în anul 2009

Ce meserie susține că are Bianca Drăgușanu. Oamenii au crezut că nu aud bine

De atunci au trecut ani, iar relația amoroasă dintre ea și Botezatu s-a încheiat, dar au rămas prieteni buni. Bianca s-a îndrăgostit de Victor Slav cu care s-a și căsătorit în 2014. Însă, la puțin timp după nuntă, blondina a fost prinsă la Paris cu Adi Cristea, care pe atunci îi era fost iubit. Acest lucru a creat un scandal de proporții. Astfel a fost prezentă în platoul emisiunii lui Dan Capatos din acea perioadă, ”Un show păcătos” unde a discutat despre întâmplare. Într-un moment de sinceritate, acuzată că ar fi făcut această regie pentru a se păstra în lumina reflectoarelor, Bianca a declarat:

„Sunt croitoreasă necalificată şi mă pot mulţumi cu asta.”

Prin acest lucru vedeta a încercat să inducă faptul că dacă ar dispărea de pe micile ecrane ar trăi bine mersi din banii pe care îi câștigă din rochițele pe care le face. După absolvirea liceului, Bianca a încercat să urmeze cursurile unei facultăți de Management, însă a renunțat rapid pentru că și-a dat seama că voia să facă carieră în televiziune. Așa s-a apucat de cursurile Intact Media Academy, dar și la asta a renunțat. Deci, în final Bianca Drăgușanu a rămas doar cu liceul. Însă, acum este o femeie de succes având propria afacere. Nu prea are noroc în dragoste, dar are o fetiță cu care se poate mândri din relația cu Victor Slav. 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: