Redactia.ro
Home » Monden » Cu câți bărbați s-a iubit Bianca Drăgușanu și ce spune Cătălin Botezatu despre ea

Cu câți bărbați s-a iubit Bianca Drăgușanu și ce spune Cătălin Botezatu despre ea

GALERIE FOTO (2) cu-cati-barbati-s-a-iubit-bianca-dragusanu

Bianca Drăgușanu este, fără doar și poate, cel mai titrat nume din presa tabloidă din România. Încă de la prima ei apariție pe micile ecrane, în cadrul emisiunii „Din Dragoste”, Bianca a reușit să stârnească milioane de reacții în rândul telespectatorilor. Haideți să trecem în revistă cu câți bărbați s-a iubit focoasa Bianca și care a reușit să ajungă la inima ei cel mai tare!

Bianca Drăgușanu a devenit celebră din cauza unui iubit

Ne amintim cu toții cum a pășit emoționată în platoul emisiunii „Din dragoste”, pentru a-i recâștiga afecțiunea iubitului său de la acea vreme, Mihai Mătușoiu. Și chiar dacă eforturile ei au fost încununate cu succes, relația lor n-a durat mult. Nici n-a suferit prea mult din cauza acestui eșec amoros, căci în viața ei a ajuns Coco Paun, un afacerist din Târgu Jiu. A gustat viața bună și a hotărât că vrea mai mult. Așa a ajuns să pună capăt relației cu Păun și să ajungă în brațele lui Bote. Acesta a fost momentul când a devenit blonda lui Bote.

Cătălin Botezatu i-a făcut toate poftele, a modelat-o, a învățat-o cu ce se mănâncă televiziunea și a lansat-o în showbizul românesc. De aici la celebritatea de care se bucură astăzi a fost doar un pas. Vorbind despre Bianca, Cătălin are numai laude la adresa ei, spunând mereu că el a învățat-o tot ce știe. „Avem o relație foarte bună și îmi permit să-i dau sfaturi, pentru că ea mă ascultă. Indiferent ce s-ar întâmpla noi vom rămâne prieteni. Eu am să o apăr, pentru că până la urmă este creația mea. Pornind de la Bianca a lui Bote până în momentul acesta am avut un aport important și mă bucur că a demonstrat că poate.”, a declarat Cătălin Botezatu, în exclusivitate, pentru VIVA!.

Totuși, în 2010, când relația lor a ajuns la final din cauza infidelității Biancăi, Bote tuna și fulgera: “Nu meritam sa imi faca asa ceva. Am facut pentru ea ce nu am facut pentru nimeni. Poate sunt niste zvonuri nedovedite, dar vin pe un fond emotional. Nu ma puteam ocupa de ea si de imaginea ei, cat sunt la ‘Dansez’. Nu am mai vorbit cu Bianca, pentru ca daca vorbesc cu ea, o calc in picioare. Ma deranjeaza ca m-a umilit atata vreme, cu mici prostioare. Am incercat sa ii spal imaginea. Sa nu mai apara in tabloide. De doua luni ma chinui sa ii obtin o bursa la Los Angeles. Aseara nu i s-a facut rau, doar a jucat teatru. Poate ca inca mai simt ceva pentru ea. Vreau insa sa uit ca mai exista si vreau sa fac tot posibilul sa fac ca ea sa nu mai existe”, a spus Botezatu

Cu câți bărbați s-a iubit Bianca Drăgușanu

Cu câți bărbați s-a iubit Bianca Drăgușanu

Însă relația cu Cătălin Botezatu a ajuns la final, iar Bianca s-a reorientat către Adrian Cristea, cu care a trăit o adevărată telenovelă. S-au iubit pătimaș, s-au certat, iar Bianca a decis să pună stop și relației cu fotbalistul din cauza nenumăratelor hopuri. Când credea că are parte de o poveste frumoasă de dragoste cu Victor Slav, Adrian Cristea și-a făcut loc din nou în viața ei. A avut loc renumita escapadă la Paris, iar mariajul cu Victor Slav a fost compromis.

Cumva, a reușit să pună punct amantlâcului cu Cristea și să se concentreze pe relația cu Slav. Au făcut un copil și sperau ca lucrurile să intre pe un făgaș natural. N-a fost să fie, iar Bianca a trecut prin primul ei divorț. Anii au trecut, blondina a ajuns să aibă propria ei emisiune și apoi l-a cunoscut pe afaceristul Alex Bodi. Despre mariajul lor scurt, dar plin de violențe și scandaluri, știe toată lumea. Din fericire, acum, Bianca este o femeie divorțată și a scăpat de influența negativă din viața ei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: