Redactia.ro
Home » Știri » Cine deține marca Arsenie Boca. Cu se ocupă tânărul de 24 de ani

Cine deține marca Arsenie Boca. Cu se ocupă tânărul de 24 de ani

GALERIE FOTO (3) Arsenie Boca Detinator

Marca Arsenie Boca este deținută de un tânăr în vârstă de 24 de ani, care se luptă cu sute de societăți ce se folosesc de numele regretatului preot. Cum a reușit tânărul să obțină licența de la posesorul brand-ului „Părintelui Arsenie Boca”?

Cine este tânărul care deține marca Arsenie Boca?

Deși multă lume îl știe pe regretatul părinte ieromonah, teolog și artist plastic, Arsenie Boca, puțini știu cine este deținătorul mărcii cu același nume.

Numele lui este Daniel Gheorghe, în vârstă de 24 de ani și este instructor de aikido. Aikido este o artă marțială ce face parte din categoriile stilurilor de luptă.

Daniel a înregistratîn anul 2017 marca Părintele Arsenie Boca la Oficiul European de Proprietate Intelectuală. Tânărul a obținut licența pentru folosirea mărcii în România.

Imediat după ce a obținut licența, Daniel a contactat toate societățile comerciale care vând produsele cu marca Arsenie Boca.

De mai mult de jumătate de an avem discuţii cu producătorii obiectelor de cult care au imprimată imaginea lui Arsenie Boca, dar nu s-au finalizat cu niciun rezultat. Se vând în continuare ilegal, ceea ce însemană contrabandă. Împreună cu avocatul care reprezintă firma mea, vom face demersuri împotriva acestor societăţi. Până acum am transmis înştiinţări la sute de firme”, a spus Daniel Gheorghe.

Mănăstirea Prislop este somată

Tânărul a declarat că inclusiv Mănăstirea Prislop a fost somată, pentru a stopa folosirea imaginii a părintelui Arsenie Boca în scopuri comerciale. De asemenea, acesta preciza la momentul respectiv că produsele cu numele părintelui sunt vândute ilegal în București.

Deținătorul mărcii are un avocat care îl reprezintă, care este decis să-i apere drepturile tânărului de 24 de ani.

Daniel Gheorghe a specificat că a obținut gratuit licența de la posesorul mărcii, fără să ofere mai multe informații certe.

Daniel a apelat și la organele legii pentru a confisca produsele cu numele părintelui Arsenie Boca de la un magazin din centrul Aradului.

În anul 2017 publicul era informat că un cetățean de origine maghiară este deținătorul brand-ului, având sediul în Marea Britanie.

Arsenie Boca s-a născut în localitatea Vața de Sus, în județul Hunedoara, fiind botezat cu numele de Zian.

După ce a terminat liceul, acesta urmează cursurile Institutului Teologic din Sibiu, iar studenții îl remarcă ca pe un student geniu. După ce a stat trei luni pe muntele Athos, și a postit 40 de zile, acesta a primit numele de Arsenie. Ulterior, Arsenie a fost hirotonit preot la o mănăstire și  a învățat pictura bisericească.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: