Redactia.ro
Home » TV » Ce meserie are, de fapt, Daiana Marcu de la Puterea Dragostei. Nici măcar cei de la Kanal D nu au știut

Ce meserie are, de fapt, Daiana Marcu de la Puterea Dragostei. Nici măcar cei de la Kanal D nu au știut

GALERIE FOTO (6) Daiana Marcu

Diana Marcu a intrat în luna februarie în casa Puterea Dragostei pentru a-și întâlni dragostea. Însă, puțini știu ce meserie are concurenta din casa dragostei. 

Ce meserie are Daiana Marcu?

Daiana Marcu, frumoasa brunetă care a intrat recent în casa Puterea Dragostei lucrează ca asistentă medicală la spitalul Județean de Urgență din Craiova.

Bruneta a postat pe rețele de socializare o poză în care apare îmbrăcată în uniforma unui cadru medical, având la piept un ecuson, ceea ce înseamnă că este sau va fi sistentă medicală. Se pare că Daianei îi place la nebunie să posteze poze cu ea în costum de baie pentru a-și afișa corpul lucrat la sală.

Concurenta de la Puterea Dragostei a avut parte de o surpriză șocantă în momentul în care fostul ei iubit, Fernando a intrat în casa dragostei pentru a cunoaște o fată.

De cine este îndrăgostită Daiana?

De curând, bruneta și-a sărbătorit ziua de naștere alături de colegii din emisiunea Puterea Dragostei, în Turcia.

Aceasta a încărcat mai multe poze pe contul de socializare în care apare alături de concurentul emisiunii, Gabriel Vasiliu. „Om special și drag!” a scris Daiana de la „Puterea Dragostei” lângă fotografie.

Mai mult, se pare că Gabriel i-a dedicat și o melodie chiar de ziua ei. „Pentru o prințesă mică si frumoasă💞 Daiana Marcu🔝Sa ai încredere în tine, ești frmoasa si specială.Nu asculta gurile rele si invidioase.Tu stii cel mai bine cine esti . Sa fi fericita si sa ti se împlinească toate dorintele, a fost melodia dedicată Daianei.

Deși cei doi nu au recunoscut că sunt un cuplu, Daiana nu ezită să confirme că este îndrăgostită lulea de Gabriel Vasiliu.

Ulterior, Daiana Marcu a scris pe Facebook că între cei doi există o mare prietenie. „Multi dintre voi ma întrebați ce este între mine si @Gabriel Vasiliu ce părere am despre el. E unul dintre cei mai minunati oameni întâlniți de mine!!! 💜Atat de echilibrat,atat de mult bun simt si atat de multe calități stranse intr-o singura persoana .Sunt uimita de el 🙈. Cred la fel ca voi ca este deosebit ❤️💙💜, a fost mesajul brunetei.

Schimbări drastice din cauza coronavirusului

Emisiunea Puterea Dragostei își va închide porțile din cauza pandemiei de coronavirus. Prezentatoarea TV, Andreea Mantea a anunțat noi reguli stabilite pentru concurenți. Aceasta a precizat că în sezonul al II-lea nu vor mai intra concurenți cu excepția a două persoane care se află în așteptare.

De asemenea, eliminările vor decurge altfel. Așadar, cei care vor fi nominalizați de mai multe ori, nu vor fi eliminați direct, ci vor primi o banderolă roșie. După ce un concurent are trei banderole roșii, atunci va părăsi emisiunea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: