Redactia.ro
Home » TV » Cine este Larisa de la Puterea Dragostei. Cu ce se ocupă, de fapt, concurenta de la Kanal D

Cine este Larisa de la Puterea Dragostei. Cu ce se ocupă, de fapt, concurenta de la Kanal D

Cine este Larisa de la Puterea Dragostei. Cu ce se ocupă, de fapt, concurenta de la Kanal D

Cine este Larisa de la Puterea Dragostei. Frumoasa blondină are o voce de aur și spre suprinderea multora îi șede bine rău în costum popular.

Larisa este din Suceava și are 27 de ani. Este pasionată de muzică de când era copil. Greu de recunoscut, șatenă și subțirică, Larisa cânta în 2010 ”Unde-i fluieraș c-o dobă”.

Cine este Larisa de la Puterea Dragostei. Cu ce se ocupă, de fapt, concurenta de la Kanal D

Larisa a fost greu încercată. Blondina de la Puterea Dragostei a povestit despre trecutul greu de imaginat. A fost nevoită să plece din Suceava cu doar câțiva lei la ea din cauza amenințărilor fostului soț. A venit în București și după ce a încercat să-și găsească un job decent, a luat decizia de a face videochat.

„Eu am fost căsătorită. Nu am mai spus asta, dar, când am divorțat, am rămas, efectiv, fără nimic. Era primul meu bărbat, eram studentă la Filosofie în primul an și nu aveam niciun ban. Părinții mei erau departe… tata, ofițer în armata Greciei, mama plecase după el, eram singură în București. Pentru că, de la început, vreau să se înțeleagă că nicio fată care se apucă de videochat nu o face pentru ca are bani. O face pentru că nu are și nici nu găsește vreo soluție să îi facă. Eu, de exemplu, am fost la sute de interviuri, cred. Nu mă angaja nimeni și, cred că dacă tot o făceau, erau niște sume cu care nu poți trăi. Așa că, după ce am văzut un anunț în ziar, am mers la un studio de videochat. Iar acolo, spre norocul meu, era o firmă cu patroni americani, am gasit o adevărată familie”, povesteste Larisa.

Larisa Bulgariu a lansat o nouă melodie la începutul anului

Larisa nu vede experiența de la videochat ca o reclamă negativă pentru cariera sa muzicală. Nu s-a lăsat, iar la începutul anului a scos o melodie care a adunat sute de mii de vizualizări.

„Eu am mai avut o formație, am mai cântat, unii spun că am o voce chiar bună. Nu văd de ce nu aș reuși în muzică. Și nu, nu văd de ce experiența mea din videochat va conta foarte mult, ca imagine negativă. Adică, lumea va uita și, dacă voi fi suficient de bună, nici nu va mai conta dacă am făcut sau nu videochat”, a spus Larisa Bulgariu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: