Redactia.ro
Home » Știri » Cum arăta Ștefania, înainte de operațiile estetice. Libelula lui Speak este de nerecunoscut

Cum arăta Ștefania, înainte de operațiile estetice. Libelula lui Speak este de nerecunoscut

GALERIE FOTO (4) Cum arăta Ștefania, înainte de operațiile estetice. Libelula lui Speak este de nerecunoscut

Cum arăta Ștefania, înainte de operațiile estetice. Libelula lui Speak este de nerecunoscut. A ajuns în marea finală a celui mai urmărit show tv Asia Express alături de iubitul ei celebru, Speak. De altfel, a fost cerută în căsătorie și toată lumea s-a bucurat alături de ei.

Libelula lui Speak este de nerecunoscut

Deși are doar 23 de ani, Ștefania a trecut deja de câteva ori pe la medicul estetician. Și-a mărit sânii, și-a operat nasul și și-a pus fațete dentare. Are aproape în permanență extensii cu care își arungește trăsăturile feței. Ștefania știe cum să-și pună trupul bine sculptat în evidență. Formele sale apetisante crează fantezii bărbaților și invidie printre femei.

Cine este Cristina Ștefania

Originală din Galați, debutul său l-a avut ca dansatoare într-unul dintre videoclipurile logodnicului său. De unde a căpătat și porecla de ”Libelula lui Speak„. Are o relație de mai bine de 3 ani cu îndrăgitul cântăreț. Cei doi fac o groză de vloguri împreună și au reușit să cucerească fanii cu sinceritatea de care au dat dovată. Momentele lor de vulnerabilitate i-a urcat în topul celor mai apreciate cupluri din România.


Ștefania a povestit într-un videoclip cum a ajuns să scoată prima piesă, deși până atunci nu a mai cochetat cu muzica.

„Totul a fost o întâmplare, dintr-o simplă joacă, el a descoperit că am voce și că am putea face lucruri foarte cool”, a sintetizat Ștefania începutul carierei în muzică.

Iată că Speak a avut și dreptate și noroc de data aceasta pentru că piesele Ștefaniei rup topurile, iar în competiția Asia Express a descoperit că micuța lui iubită este o femeie puternică, sensibilă și sinceră. Era convins că nu a fost falsă atât în relația cu el cât și cu cei din jurul lui, iar acesta este motivul pentru care artistul i-a pus pe deget inelul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini