Redactia.ro
Home » Monden » Cine este Rona Hartner. Actrița are o poveste de viață impresionantă: de la „amanta” lui Emil Constantinescu la diagnosticul crunt de la medici

Cine este Rona Hartner. Actrița are o poveste de viață impresionantă: de la „amanta” lui Emil Constantinescu la diagnosticul crunt de la medici

GALERIE FOTO (2) Cine este Rona Hartner

Rona Hartner este o cunoscută cântăreață și actriță din România. De ani de zile, este iubită de public, însă puțini știu greutățile prin care a trecut în viață! Iată cine este, de fapt, Rona Hartner, omul!

Rona Hartner este genul de artist care știe cum să binedispună publicul. Însă în spatele energiei și entuziasmului, stau câteva episoade de depresie care i-au marcat existența. Acestea se datorează și clipelor grele cu care s-a confruntat, pe parcursul vieții.

Cine este Rona Hartner. Actrița a învins depresia și cancerul

Rona Hartner nu s-a ascuns niciodată în fața publicului săi și a vorbit deschis despre episoadele grele din viața ei. A povestit și despre tentativa ei de sinucidere.

„Eu am avut trei tentative de sinucidere la 18 ani. Am plecat noaptea pe mare, la 2 Mai. O persoană m-a salvat, am numit-o îngerul meu păzitor. Această persoană a apărut de trei ori în viaţa mea. Mereu vine în situaţiile critice. Nu ştiu cine e sau cum o cheamă. Atunci am înţeles că nu era momentul ca eu să pier”, a mărturisit Rona Hartner, potrivit viva.ro.

De asemenea, recent, Rona Hartner a aflat că suferă de cancer la colon. A recurs la tratemente care au ajutat-o să învingă boala. Pe lângă chimioterapie, artista a apelat și la rețete din bătrâni.

„Am luat lămâi din pom de la mine, adică bio, le-am pus în miere la macerat şi, în fiecare dimineaţă, beam pe stomacul gol chestia asta. Am mai luat spirulină şi mi-am refăcut fierul. Am luat vitamina C şi mi-am refăcut tonusul. Am înotat în fiecare zi. Am decis să uit fiecare etapă a chimioterapiei, a cancerului, a bolii, ca să nu intru în sistemul de victimizare”, a mai povestit Rona Hartner.

După ce a treecut despre această cumpănă din viața ei, a decis să se căsătorească cu iubitul ei frances. Iată câteva momente de la nunta Ronei Hartner:

Recent, Rona Hartner a fost Live pe pagina de Facebook a publicației Click.ro, unde a vorbit despre viața ei din timpul pandemiei.

Amanta lui Emil Constantinescu? Ce nu se știe despre viața Ronei Hartner

La începutul anului 1999, Rona Harnet a fost implicată într-un scandal mediatic, ce a făcut furori în presă. Rona Hartner a fost acuzată de către Corneliu Vadim Tudor că ar fi întreținut relații amoroase cu președintele Emil Constantinescu. La acel moment, Corneliu Vadim Tudor era președintele Partidului România Mare.

Jurnalistul Marius Tucă a invitat-o în emisiune pe Rona, pentru a lămuri situația. Ea a vorbit despre fotografia care apăruse, în care era îmbrățișată cu Emil ConstantinescuEmil Constantinescu, dus de urgență la spital. Care e starea fostului președinte. Rona Hartner i-a dat atunci replica lui Vadim.

De asemenea, în 2010, declara pentru revista The One:

„În timpul acestui dans, eu cântam melodia «Ești loserul meu». Mi-am dat seama că nu avea un mesaj foarte bun și am încercat să fac diverse lucruri, ca să distrag atenția, am început să mă dau pe spate, picioare-n sus, chestii… Și cum eram eu îmbrăcată-dezbrăcată… s-au făcut o tonă de poze care au devenit o mină de aur și pe care le-au vândut toți fotografii, ani de-a rândul, pe la toate ziarele”

Aceasta e fotografia prezentată de Vadim Tudor cu Rona Hartner și Emil Constantinescu
Aceasta e fotografia prezentată de Vadim Tudor cu Rona Hartner și Emil Constantinescu

A fost o mare știre mondenă la acea vreme, similară cu povestea dintre Bill Clinton și Monica Lewinsky. Cert este că adevărul nu s-a aflat niciodată. Abia în urmă cu puțin timp, Rona Hartner a acceptat să vorbească depsre acest mister. Invitată la emisiunea Click! TV Live, la începutul acestui an ea a declarat:

„Îți dai seama că n-a fost nimic, acum totuși. Hai să-ți spun care e faza, lumea și-a dat seama că a fost totul un scenariu. Vreau să cred că nu prietena mea cea mai bună l-a scris, era o regizoare. Nu știu cine l-a scris, dar mi-e greu să cred că nu e ea. Erau niște chestii atât de personale. Era să mă bage în r***t, era să mă bage după gratii. Emil Constantinescu nu m-a amenințat, dar m-am trezit cu consilierul prezidențial la ușă.”

Acest sex-gate de România a determinat-o pe Rona Hartner să se stabilească la Paris. Acolo s-a căsătorit cu actorul argentinian Rocco Sedano cu care are o fată. În anul 2008 au divorțat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: