Redactia.ro
Home » TV » Drama neștiută a unei artiste cunoscută din România. A încercat să se sinucidă de trei ori

Drama neștiută a unei artiste cunoscută din România. A încercat să se sinucidă de trei ori

GALERIE FOTO (8) RONA HARTNER

O mare artistă din România a încercat să se sinucidă de trei ori după ce a crezut că viața ei nu mare are niciun sens. Rona Hartner s-a luptat cu un cancer la colon din cauza căruia a fost nevoită să facă mai multe operații.

Din fericire, momentele dramatice din viața cântăreței s-au sfârșit și acum își trăiește viața alături de soțul ei, care a fost alături de ea în cele mai dure momente din viața artistei.

Rona Hartner a încercat să se sinucidă de trei ori

Anul trecut, Rona Hartner a dus o luptă crâncenă cu un cancer de colon care părea să îi pună capăt vieții. Între timp, artista a făcut mai multe intervenții chirurgicale efectuate atât în România, cât și în strâinătate.

Cu toate că artista a reușit în cele din urmă să treacă cu bine peste toate încercările vieții, acesta declara la un moment dat că a încercat să îți pună capăt zilelor de trei ori.

„Eu am avut trei tentative de sinucidere la 18 ani. Am plecat noaptea pe mare, la 2 Mai. O persoană m-a salvat, am numit-o îngerul meu păzitor. Această persoană a apărut de trei ori în viaţa mea. Mereu vine în situaţiile critice. Nu ştiu cine e sau cum o cheamă. Atunci am înţeles că nu era momentul ca eu să pier”

Acum, viața cântăreței s-a schimbat în bine, a reușit să treacă cu optimism momentele dramatice prin care a fost nevoită să treacă. Rona Hartner s-a căsătorit la vârsta de 46 de ani cu Herverd Camiller și este fericită alături de soțul și fiica sa.

Cine este fiica Ronei Hartner?

Pe lângă o carieră remarcabilă, Rona Hartner este mama unei fetițe de 11 ani, Sumalya, care și-a petrecut o mare parte din copilărie în Franța. Fetița artistei vorbește patru limbi printre care și româna.

Vorbește perfect franceza, engleza, spaniola pe care o știe de la tatăl ei și mai nou româna!”, a declarat Rona Hartner.

Numele Sumalya vine din amerindiană și înseamnă lumină splendidă. Sumalya este rodul dragostei dintre Rona Hartner și sud-americanul Rocco Sedano.

Cu toate că artista o iubește necondiționat și relația lor este una apropiată, timpul pe care îl petrec împreună este destul de limitat.

„Plec dimineața pentru că am filmări la emisiune, după care mă văd puțin cu ea spre seară când trebuie să mă grăbesc oricum pentru că am concerte la Șarpele Roz, în București. Și în Franța în timpul turneului «Gipsy therapy» am luat-o cu mine. De aceea când mă vede mă ia în brațe și vrea să vorbim, îi e dor de mine și mie de ea”

Deși micula Sumalya știe despre boala pe care mama ei a avut-o, o vede ca pe o etapă din viața artistei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: