Redactia.ro
Home » TV » Rona Hartner, detalii despre starea de sănătatea: „Eu sunt optimistă”

Rona Hartner, detalii despre starea de sănătatea: „Eu sunt optimistă”

„Boala mi-a dat totul peste cap”. Care sunt restricțiile medicale impuse Ronei Hartner? Vedeta înfruntă din nou cancerul, la patru ani de la vindecare

Cântăreața Rona Hartner, aflată pe mâna medicilor din Franţa, s-a operat din nou şi a oferit noi detalii despre starea ei de sănătate după ce a fost operată.

De asemenea, vedeta a avut o întâlnire emoționantă cu fiica ei, Sumayla.

În urmă cu o lună, Rona Hartner ajungea la spital din cauza unor stări de rău. Medicii i-au dar o veste tristă când au anunțat-o că are nevoie urgentă de o operație pe colon. După intervenția chirurgicală ea a anunțat că se simte foarte bine. Credea că problemele ei cu sănătatea au luat sfârșit. Din păcate, ulterior a aflat că nu a scăpat de lupta cu cancerul și că va fi nevoită să facă chimioterapie preventivă.

Rona Hartner a suferit o nouă intervenție chirurgicală

În data de 5 martie 2019, actrița a fost externată, iar în prezent, vedeta se află în Franța, acolo unde a suferit o nouă intervenție chirurgicală.

În urma intervenției, Rona Hartner și-a anunțat fanii că se simte mai bine și că își urmează tratamentul în Franța.

Vedeta a vorbit, în cadrul unei emisiuni difuzate de AntenaStars, despre starea sa de sănătate:

„Mă simt bine, mi s-a adăugat pe anestezie locală un cateter, dispozitiv necesar pentru începerea chimioterapiei peste o săptămână. Trebuie neapărat să fac chimioterapie preventivă şase luni. O să am din două în două săptamâni, timp de trei zile”, a declarat Rona Hartner .

Întâlnire emoționantă cu fiica ei, Sumayla

Artista a povestit și despre întâlnirea emoționantă pe care a avut-o cu fiica ei, Sumayla, din câsnicia cu Rocco Sedano.

„Fata mea nici nu simte că sunt bolnavă. Întâlnirea cu fiica mea a fost extrem de emoționantă. Am plâns împreună. S-a liniştit vazându-mă acasă. Ea ştie diagnosticul, dar îl vede cum îl văd şi eu, ca o etapă din viaţa mea”, a explicat Rona Hartner.

Actrița a declarat ce urmează să facă în continuare: „Săptămâna viitoare mă mai duc la un spital să mai fac nişte analize, chiar dacă încep chimioterapia la un spital privat pe Coasta de Azur, mă duc şi la un institut care deţine aparatură de inteligenţă artificială, cu care află ce gândea cancerul tău şi ce voia să facă“.

„Mi s-a depistat, din cauza unei ocluzii intestinale, un cancer de colon care era ascuns foarte bine. Domnul doctor m-a tăiat şi a trimis acea stenoză la analizat. Am avut şi eu veştile peste trei săptămâni care spuneau că era într-adevăr un cancer. Oncologul din Franţa mi-a spus că nu mai e nici măcar o zi de aşteptat, că trebuie să fac citostatice de prevenţie timp de şase luni, pentru că lângă acea tumoare cancerigenă mai erau încă cinci ganglioane care puteau să trimită oricând metastaze în organism“, a povestit cântăreața.

Rona Hartner a fost transportată de urgență la spitalul Floreasca pe 22 februarie, după ce medicii i-au descoperit o tumoare.

Cât timp a fost internată, vedeta a făcut în repetate rânduri apel la fani să se roage alături de ea.

Citește și: Rona Hartner internată din nou în spital: „Trebuie sa fac chimioterapie”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: