Redactia.ro
Home » Știri » Anunțul magazinului Auchan care i-a revoltat pe clienți: „Mască și mănuși pentru accesul în magazin”

Anunțul magazinului Auchan care i-a revoltat pe clienți: „Mască și mănuși pentru accesul în magazin”

GALERIE FOTO (2) anuntul magazinului auchan

Zilele trecute, un afiș lipit la intrarea într-un magazin Auchan din Timișoara i-a revoltat pe clienții magazinului. În scurt timp, acesta a devenit viral în mediul online, iar retailerul a fost nevoit să ofere explicații în spațiul public. Ce scria în anunț?

Un anunț al magazinului Auchan i-a revoltat pe clienți

Un afiș lipit de ușile supermarketului Auchan din Timișoara i-a isterizat pe clienți. Acesta promova vânzarea de măști și mănuși „pentru accesul în magazin”. Clienții s-au arătat revoltați de mesaj, dat fiind faptul că mesajul reprezenta o condiționare a intrării în magazin.

Mai mult de atât, prețurile de vânzare ale celor două produse erau cu mult peste cele găsite în acest moment pe piață. Astfel, o mască se ridica la 7 lei, iar o pereche de mănuși costa 3,15 lei. Prețuri peste media întâlnite în magazinele obișnuite. Altfel spus, pe clienți îi costa 10 lei doar accesul în magazin.

Poziția Auchan vizavi de anunțul celor din Timișoara

Văzând isteria din mediul online, directorul de marketing Auchan n-a avut încotro decât să comenteze decizia celor de la Timișoara. El a încercat să explice că accesul magazinului nu era condiționat de achiziția măștilor și mănușilor, așa cum s-ar fi înțeles din mesajul respectiv.

anunt magazin auchan
Anunțul magazinului Auchan din Timișoara

“În contextul pandemiei Coronavirus, Comitetul local pentru situații de urgență Timișoara a hotărât, în 21 aprilie, obligativitatea purtării de măști în spații închise, deci inclusiv în magazine. Colegii noștri din Timișoara, unde a fost realizată această fotografie, au vrut să informeze clienții și să pună la dispoziția celor care nu aveau aceste echipamente, posibilitatea de a le achiziționa de la Serviciul Clienți Auchan. Nimeni nu a fost condiționat de achiziționarea acestor măști și mănuși la intrarea în magazin.

Măștile care se vând în magazinele noastre sunt produse de companii românești, sunt din material textil și sunt reutilizabile, pot fi spălate, igienizate și utilizate pe o perioadă mai mare de timp. Ne-am dorit să sprijinim populația să se protejeze în această perioadă și, în același timp, să susținem producătorii locali.

La începutul lunii mai, Auchan va introduce în gama de produse mai multe modele, printre care și cele de unică folosință, la prețuri dintre cele mai scăzute”, a transmis directorul de marketing Auchan, Tiberiu Dănețiu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: