Redactia.ro
Home » Știri » Program Auchan de Paște, 2020. Când este deschis pe 17, 18, 19 și 20 aprilie

Program Auchan de Paște, 2020. Când este deschis pe 17, 18, 19 și 20 aprilie

Program Auchan de Paște, 2020. Când este deschis pe 17, 18, 19 și 20 aprilie. Reprezentanții lanțului de magazine au schimbat programul de fucționare al acestora comparativ cu anii trecuți.

Astfel, până vine 17 aprilie toate magazinele vor funcționa după actualul program și anume de la ora 8:00 la 21:00. Fac excempție magazine Auchan Cotroceni care va fi deschis între ore 8:00 – 20:00. Auchan Obor va funcționa de luni până sâmbătă de la 8:00 – 21:00 și duminică de la 8:00 – 18:00. În ziua de Paște magazinele vor fi închise, urmând ca activitatea lor să fie reluată începând cu data de 21 aprilie, marți.

Auchan, pregătiți de sărbătorile pascale

Reprezentanții au declarat că stocurile sunt suficiente atât în magazine, cât și în online pentru cele necesare cu ocazia sărbătorilor pascale. De altfel, până pe data de 18 aprilie au o reducere de 30% la produsele din ofera de Paște. Printre care puteți găsi sortimente de ciocolată, panettone, cozonac şi coşuri cadou.

„Reamintim că Auchan a pus în aplicare un plan extins de protecţie în magazinele sale: instalarea geamurilor de protecţie din plexiglas la casele de marcat din toate magazinele; igienizarea sistematică a cărucioarelor, coşurilor de cumpărături, caselor, benzilor de produse, POS-urilor, precum şi a vitrinelor şi frigiderelor; igienizarea şi dezinfectarea, cu regularitate, a intrărilor şi scărilor rulante; plasarea dispozitivelor automate de dozare gel dezinfectant la intrări, precum şi în diverse puncte din interiorul magazinelor; verificarea periodică a sistemelor de ventilaţie din magazine; eliminarea testerelor de produse şi anularea degustărilor şi evenimentelor din magazine; monitorizarea zilnică a stării de sănătate a angajaţilor prin măsurarea temperaturii prin termo-scanare în momentul venirii la serviciu şi este în coordonare permanentă cu autorităţile pentru implementarea măsurilor suplimentare de siguranţă sanitară. Ţinând cont de măsurile de prevenţie şi siguranţă aflate în vigoare, compania recomandă clienţilor să îşi procure din timp produsele necesare pentru Paşte”, se menţionează în comunicatul retailerului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: