Redactia.ro
Home » Știri » Alertă alimentară: Auchan avertizează clienţii să nu consume acest produs

Alertă alimentară: Auchan avertizează clienţii să nu consume acest produs

GALERIE FOTO (2) Salarii Auchan 2023. Cât câştigă un casier relocat de la casele de marcat desfiinţate

Auchan avertizează persoanele care au cumpărat file de somon afumat marcă proprie să nu îl consume şi să-l returneze. Există suspiciunea că unele produse ar fi fost contaminate cu Listeria.

Persoanele care au achiziţionat file de somon afumat marca Auchan sunt anunţate să nu îl consume şi să aducă produsul la magazin, întrucât ar putea fi contaminat cu Listeria monocitogenes, informează Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor.

Bacteria a fost depistată în urma unui control intern.

”În urma unui control intern, compania Auchan recheamă articolul următor: Pouce File de somon afumat 100 g, cod EAN: 5949084000153, produs în 16.01.2019, expiră pe 01.03.2019. În urma analizelor efectuate la două eşantioane din cele cinci analizate s-a detectat Listeria monocitogenes.

Persoanele care au achiziţionat aceste produse sunt invitate să nu le mai consume şi să se întoarcă cu ele la magazin, unde li se va rambursa integral suma”, se arată în anunţul Auchan.

Suspiciuni ca acest produs al Auchan ar putea fi contaminat cu listeria
File de somon afumat de la Auchan

La începutul lunii decembrie, retailerul retrăgea din acelaşi motiv produsul „Auchan File de Somon de Alaska afumat 60 g„.

Un anunţ asemănător a fost făcut pe 23 ianuarie şi a aparţinut retailerului Carrefour, care semnala retragerea de la comercializare de către societatea NEGRO 2000 SRL a produsului „File de somon afumat 140 g”, ca urmare a evidenţierii prezenţei Listeria monocytogenes.

Listerioza se poate manifesta cu simptome asemănătoare gripei, precum febră, dureri musculare, greaţă, vomă şi dureri gastrice. De asemenea, poate cauza probleme de sănătate dacă persoana este însărcinată sau dacă are un sistem imunitar slăbit.

Citeşte şi: Elevii din Bucureşti vor benefica de abonamente gratuite STB

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: