Redactia.ro
Home » TV » Cine este, de fapt, Viviana Sposub de la Vorbește Lumea. Ce făcea înainte la Antena 1 FOTO

Cine este, de fapt, Viviana Sposub de la Vorbește Lumea. Ce făcea înainte la Antena 1 FOTO

Viviana Sposub apare, în fiecare zi, alături de Adela Popescu și Cove, în emisiunea „Vorbeşte lumea“. Frumoasa tânăra a părăsit Antena 1 pentru acest job de coprezentatoare alături de cei doi.

Viviana Sposub, în vârstă de 22 de ani, s-a alăturat echipe „Vorbeşte lumea“, vara trecută, la începutul sezonului 9. Ea a devenit, astfel co-prezentatoarea duo-ului Adela Popescu-Gabriel Coveşeanu (Cove).

Cine este, de fapt, Viviana Sposub și ce mai face pe lângă televiziune

Viviana Sposub a absolvit cursurile Intact Media Academy și Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. La câteva luni de la absolvire, șatena a rămas în trustul Intact.

După ce a prezentat vreme, pentru o perioadă, la Antena 1, Viviana a plecat, anunțând în direct ca aceea a fost ultima ei ediție de Observator și ca nu va mai lucra la Antena.

„A venit momentul să-mi iau rămas bun de la echipa Observator. Vă mulțumesc pentru experiență, vă mulțumesc pentru amintiri, însă unele capitole trebuie sa se incheie pentru a face loc altora care chiar merită scrise”, a spus Viviana pe post.

La scurt timp, după ce vara a trecut, tânăra a aparut la ProTv, postul concurent al Antenei 1. Pare că formează o echipă bună alături de colegii de platou, semn că a luat o decizie bună. Se pare ca, inainte de a ajunge la ProTv, Viviana a fost curtată și de TVR și de KanalD.

„Mă simt foarte emoționată în această nouă postură. Aseară nu am reușit să dorm deloc, pentru că abia așteptam să se facă ora 8 și să vin aici în platou. I-am cunoscut pe acești doi minunați colegi ai mei și vreau să spun că a fost chimie de prima dată pentru că ne înțelegem foarte bine. Am povestit, am râs, am glumit… Ce pot să spun? La treabă, de acum! Vor fi dimineți cu multe zâmbete, pentru că asta îmi propun să aduc pe chipurile telespectatorilor! Voi face de toate: dansez, cânt, prezint vremea, horoscopul, fac și mâncare și surprizele încă nu s-au terminat. În fiecare zi, colegii mei îmi vor da tot felul de provocări pe care sper să le duc la bun sfârșit”, a declarat Viviana, într-un interviu pentru postul TV la care lucrează.

Viviana Sposub și Ionuț Rusu sunt împreună

Viviana Sposub nu este doar prezentatoare TV, ci mai are multe alte pasiuni și activități. Tânăra iubește muzica, a făcut pian şi canto vreme de 12 ani şi a absolvit Liceul de Artă „Ştefan Luchian“ din Botoşani. În liceu a făcut parte din grupul muzical al orașului, „Cheia Sol”.

În plus, Viviana este și vlogger, având un canal de YouTube cu peste 20.000 de abonaţi.

Ea a avut mai multe colaborări cu alți vloggeri și actori, pentru a realiza filmulețe amuzante. Unul dintre ei este Ionuț Rusu, cu care se pare că are si o relație de iubire.

Cei doi au fost văzuți de mai multe ori împreună, au fost apoi, la finalul anului trecut, fotografiați sărutându-se, iar până la urmă au recunoscut relația. Au declarat, însă, că nu vor să facă publice detalii din intimitatea lor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini