Redactia.ro
Home » Știri » Rețetă cafea Dalgona coffee: trucul viral pe Tik Tok, Instagram și Youtube

Rețetă cafea Dalgona coffee: trucul viral pe Tik Tok, Instagram și Youtube

GALERIE FOTO (4) Rețetă cafea Dalgona coffee

Rețetă cafea Dalgona coffee – cum să faci o cafea aspectuoasă și gustoasă la fel cum ai văzut pe Tik Tok. Rețeta de cafea Dalgona a provocat isterie pe Tik Tok, Instagram și Youtube. Este foarte simplu de făcut!

Dalgona coffee a pus stăpânire pe internet. Mai ales pentru că toată lumea stă acasă, creatorii de conținut s-au apucat de gătit și de făcut cafele! Am testat și noi rețeta de cafea Dalgona și chiar este simplu de făcut și iese o cafea delicioasă!

Rețetă cafea: De ce ai nevoie pentru Dalgona coffee

Cum să faci cea mai bună cafea: ai nevoie de ness, adică de cafea solubilă, zahăr și apă caldă. Vei folosi câte două linguri din fiecare: 2 linguri de ness, două de zahăr, alb sau brun și 2 de apă caldă. De asemenea, o să îți mai trebuiască lapte și, opțional, gheață.

Cafeaua Dalgona se face extrem de simplu și durează doar câteva minute. O mulțime de creatori de conținut îți arată cum să faci Dalgona coffee pe Tik Tok!

@newt120

Dalgona Coffee 😳👌🏼☕️ ##foryou ##fyp

♬ original sound – newt120

Așadar, întâi combină, într-un bol destul de încăpător, cafeaua solubilă, cu apa și zahărul. Vei folosi un tel ca să amesteci bine ingredientele. Timp de câteva bine, amestecă nessul. În aceste momente, poate îți vei aminti de copilărie. Mulți români au prins perioada „nessului frecat”, care nu e departe de rețeta noastră.

Totuși, pentru a obține Dalgona coffee, trebuie să amesteci totul până iese o spumă similară cu bezeaua din albușuri. Când îți triplează volumul e gata! Apoi, în pahar vei pune lapte cald sau rece, cam pe jumătate, sau cât îți place ție. Acum e momentul să pui și cuburile de gheață, dacă le folosești. Apoi, cu o lingură, adaugă spuma de cafea. Aceasta va pluti deasupra laptelui! Vezi în filmulețul de mai jos exact cum se procedează!

Nici Youtuberii din România nu s-au putut abține să încerce rețeta. Alina Gologan, numită și Fata lui Gologan, cunoscută pe Youtube dar și de la televizor, pentru că a câștigat emisiunea Masterchef, a testat și ea Rețetă de cafea Dalgona coffee:

Dacă ai încercat rețeta noastră, nu uita să o fotografiezi. Apoi, combină stratul de lapte cu cel de ness și bucură-te de un gust delicios! Trimite-ne fotografii cu rezultatul pe Facebook Redacția.ro!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: