Redactia.ro
Home » Stil de viață » 3 bauturi sanatoase care pot inlocui cafeaua

3 bauturi sanatoase care pot inlocui cafeaua

Consumul de cafea nu este intotdeauna prietenul nostru. Chiar daca ne incepem ziua cu o cafea simpla care ne ofera aportul necesar de energie pentru o anumita perioada, consumul de cafea poate fi o reala problema.

Băuturi care înlocuiesc cafeaua

O cafea simpla neagra bauta de maxim doua ori pe zi este cantitatea perfecta pentru organismul nostru. Orice inseamna mai mult de doua cafele pe zi si are in combinatie zahar, lapte si diferite siropuri, poate reprezenta o problema pentru silueta si sanatate.

Nu ti se pare destul pentru a renunta la cafea? ei bine, afla ca o cantitate impresionanata de cafea poate reduce absorbtia de fier a organismului, lucru care conduce direct la anemie. O proasta functionare a rinichilor este din nou un pericol iminent.

Iata 3 bauturi care pot sa te scape de dependenta de cofeina:

1. Ceaiul Matcha: a ajuns in sfarsit si la noi. ceaiul japonez castiga teren in fata celebrului ceai verde, si el la fel de bun si extrem de recomandat. Matcha iti poate oferi perfecta combinatie dintre relaxare si inviorare. teina din compozitia de matcha se elibereaza lent dar sigur in organism, mai precis in 6-8 ore de la consum.

2. Un smoothie energizant: Sucurile de telina si salata sunt perfecte insa nu toata lumea le accepta. Prepara-ti un smoothie din broccoli, salata verde si adauga si o banana. Este foarte important sa-ti mananci legumele verzi sub orice forma!

3. Ceaiul Mate este ideal pentru mentinerea unei greutati optime. Nutrientii acestui ceai determina corpul sa-ti consume carbohidratii. Pe langa aceasta veste buna care ne indeamna la echilibru, ceaiul Mate va ofera energia pentru intreaga zi.

La toate cele 3 bauturi care înlocuiesc cafeaua enumerate anterior este recomandat sa va hidratati cat mai mult cu putinta. Apa este cea mai importanta bautura dintre toate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: