Redactia.ro
Home » TV » Cum au apărut Alex Velea și Antonia la petrecerea Viva!? Toată lumea și-a dat coate

Cum au apărut Alex Velea și Antonia la petrecerea Viva!? Toată lumea și-a dat coate

GALERIE FOTO (3)

Alex Velea şi Antonia au fost prezenți miercuri seara la petrecerea VIVA! 2019, unde și-au etalat ținutele spectaculoase și au făcut dezvăluiri interesante despre începutul relației lor.

„Eu visam la Antonia, așteptam să vină o fată deosebită, specială, care să-mi bucure ziua și să-mi întregească cariera, tot. M-a ajutat în tot. A fost un moment foarte special, nu știam că înăuntrul nostru zace o așa dragoste unul pentru celălalt. Am fost la început amici și am stat așa mult timp.”, a spus Alex Velea, la Antena Stars. „Eu m-am întors în România la vremea aia ca să îl cunosc pe Alex Velea și să fim împreună”, a spus și Antonia.

Alex Velea și Antonia au făcut senzație la petrecerea Viva care a avut loc miercuri seară în Capitală. Fashion-editorul Iulia Albu a fost impresionată de ținutele afișate de cei doi. Pentru evenimentul VIVA!, cântăreața a ales o rochie argintie, scurtă, în timp ce Alex velea a doptat o ținută cu care și-a uimit fanii. Acesta a purtat sacou și o pereche de pantaloni scurți, largi, care multora li s-a părut a fi fustă.

Citește și: Alex Velea oferă recompensă de zece mii de euro! Ce caută cântăreţul!

Mi-au plăcut extrem de mult ținutele Antoniei și lui Alex Velea. Revirimentul stilistic al lui Alex este notabil, iar faptul că Antonia a abordat o ținută mai degrabă girlish decât glamour a complimentat perfect ținuta partenerului. Șosetele lui Alex au fost extrem de bine alese, iar posingul impecabil. BEST DRESSED COUPLE WOW”, a scris Iulia Albu pe blogul ei.

Se pare că Alex Velea și Antonia traversează o perioadă foarte bună din viața lor

La un an după ce a primit decizia definitivă privind paternitatea băieților săi, Alex Velea poate, în sfârșit, s-o și pună în aplicare. De ce s-au amânat atât de mult demersurile? Pentru că din aprilie anul trecut, Vincenzo Castellano a refuzat să-și pună semnătura pe acte.
Alex Velea a bifat, într-un final, victoria mult așteptată în procesul privind paternitatea celor doi băieți, Dominic și Akim. Hotărârea instanței din 24 aprilie 2018 a rămas definitivă. Iar de-acum, poate să-și treacă în acte cei doi copii, care încă poartă numele Castellano.

Cântărețul a încercat toate variantele pentru a finaliza mai repede procesul, care, după emiterea hotărârii, ar fi trebuit să dureze foarte puțin. Însă Vincenzo Castellano, încă soțul Antoniei, i-a pus bețe în roate.
Nu trebuia decât ca acesta să-și pună semnătura pe hotărârea judecătorească, trimisă lui în Italia. Apoi să o retrimită în România. Însă de fiecare dată când curierul se prezenta la ușa lui cu actele, i se comunica, scurt, că Vincenzo nu este la domiciliu. Sătul de tergiversări,

Velea a luat taurul de coarne. Și s-a dus personal în Italia, la Napoli, unde s-a întâlnit cu fostul iubitei sale și a rezolvat problema.

Mai trebuie finalizat divorțul Antoniei

Singurul hop pe care Alex Velea și Antonia îl mai au de trecut este finalizarea divorțului Antoniei, care în acte încă este soția lui Vincenzo Castellano. Conform unor surse apropiate cântăreței, sunt mari șansele ca procesul să se termine în viitorul apropiat. Instanța din Italia i-a dat termen lui Vincenzo ca până la sfârșitul lunii mai să încheie ancheta socială la domiciliul din Napoli, în caz contrar urmând să fie trecut în acte ca persoană fără domiciliu. Dacă se întâmplă așa, Antonia va avea mari șanse să obțină, la pachet cu divorțul, custodia fetiței sale, Maya, și stabilirea domiciliului ei în România. Asta, deși copila, care are aproape 9 ani, n-a mai fost în România de mai bine de 7 ani.

Citește și: Antonia vrea să devină din nou mămică?

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: